03 Mayıs 2024

HİZMET SEVDALILARI !

  • PDF

      Yeni Türkiye’nin inşasına katkı sunmak, bu kutsal yürüyüşün parçası olmak istiyorum. Büyük usta gibi yollara düştüm. Amacım çakıl tanesi kadar da olsa katkı sağlamaktır. Sevdalısı millet olanların, Türkiye olanların hareketine katılmak istiyorum. Kutsal dava için aday adayıyım. Doğup büyüdüğüm memleketime hizmet borcumu bitirmek istiyorum. Çok kritik bir seçim olacağını bilerek, omuz vermek, katkı sağlamak için aday adayıyım. Kutsal dava için ben bu yola baş koydum. Yeni Türkiye ve yeni anayasa için 400 milletvekiliyle yeniden iktidar olmasına vesile olmak için aday adayı oldum. 2023, 2053, 2071 hedefine katkı sağlamak istiyorum. Meclise yeniden girip yarım projelerimi hayata geçirmek istiyorum.

      Bunlar uzayıp gidiyor. Yukarıda ki alıntılar 2015 genel seçimlerinde iktidar partisinden milletvekili olmak isteyen bazı aday adaylarına aittir. Kendilerince güzel şeyler yapmak istediklerini anlatmışlar. Kimisinin memleketine hizmet borcu varmış, kimisi yola baş koymuş, kimisi hızını alamayıp Cumhurbaşkanı gibi 400 vekille anayasa değişikliğini bile programına almış. Az vaatlerde bulunmuşlar bence, ben kamuoyunun yerinde olsam:

     - Bir kısmınız partinin gücünden faydalanmak için mi aday adayı oldunuz ?

      -Bürokrasiden gelen arkadaşlar, beklentiniz il müdürlüğü seviyesi mi genel müdürlük seviyesi mi?

      -Milletvekilinin özlük hakları düşük, aylıkları asgari ücret seviyesinde olsa aday adayı olurmuydunuz?

      -Toplumsal statüsü düşük olsa, dokunulmazlık zırhı olmasa adaylığı düşünürmüydünüz?

Bu soruları sorardım ve Cumhurbaşkanının Fuat Avni adlı twiter fenomenine dediği “Yahu delikanlıysan çık açıkça mertçe kim olduğunu göster” ifadesindeki gibi haydi ortaya çıkın derdim. Aday adayları da bana “Sende yazının arkasına saklanma , çık yazının arkasından” derlerdi.

        Daha başka şeyler sorardım, 17/25 Aralık sürecinin yolsuzluklarını aklamak için yüce divan oylamasında evet/hayır tercihinden hangisini yapardınız? Süleyman Şah olayının başarılı bir operasyon mu yoksa toprak kaybı olduğunu mu düşünürdünüz? 2023’ü anladıkta 2053 ile 2071’i sorardım. Milletvekili olsanız özgür iradenizi ne kadar  kullanabileceğinizi , biat kültürünün doğru işler yapmaya engel olup olmadığını, çözülme sürecini, kaçak sarayın  ihtiyaç olup olmadığını, masraflarını sorardım ve sorardım AKP hükümet olmasaydı 57 aday adayı olurmuydu? Yoksa bu işlere gerçek sevdalı 10-15 kişi mi başvururdu?  İlimizin bu kadar hizmet sevdalısı olmasına rağmen yeterli ölçüde iş alanları yaratılamadığı için mi yoksa turistik amaçlı mı göçüyoruz? Yerel yönetimlerimiz niye can çekişiyor? Sorulacak o kadar soru var ki.

         Siyasette olması gereken toplumsal çıkarın, olmaması gereken bireysel çıkara dönüşme eğilimi artmasaydı iktidar partisinde aday adayı enflasyonu yaşanırmıydı? Son olarak da herkesin bunu sormasını beklerdim.

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde