30 Nisan 2024

VE ADALET HUZURLARINIZDA...

  • PDF

      Ülkemizde öyle gündemler oluşuyor ki huzursuzluk diz boyu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Yanı başımızdaki yangınlara ve olumsuzluklara rağmen, Türkiye huzur adası olma vasfını koruyor ve ekonomisi de her şeyiyle büyümeye devam ediyor" diyerek ülkemizin meydanlarında, havaalanlarında, sokaklarında patlayıp yüzlerce can alan bombaları, her gün verdiğimiz şehitlerimiz ile ekonomideki bozuk durumu ve yap işlet devret modeliyle hazine garantili yapılan soygunları, üstü örtülen çocuk tacizlerini, şehirlerin ciğerine dayanan orman yangınlarını huzursuzluktan saymıyarak huzur adasından bahsediyor. Tuhaf değil mi?                      

      Huzur;  Dirlik, erinç, gönül ve kafa rahatlığıdır. 163 ülke arasında huzur sıralamasında 145. sırada olan ülkemizde bunlar var mı? Huzursuzlukta Hindistan, Mali ve Eritre’nin gerisine düşerken Adalet bakanının dediklerine bakın. Şunda haklı olabilir, Hatay’da bomba yaparken ölen vatandaş adayı iki Suriyeli huzura kavuşmuştur! Belkide  patronunun kulağının huzurunda öyle demek zorunda kalmış olabilir, nede olsa bıyık bırakarak yedeklerin ilk sıralarına yerleşti. Sıra gelebilir ikinci Bozoklu sende bekle!                                                                                         

      Bence;  Olmayan huzura nazar değmesin diye kurban kesin ve  ıssız adaya yolunuz düşerse  yanında götüreceğiniz  üç şeyden biri huzur olsun!                                                                                                        Huzurlu olmamız için huzursuzluğu huzur diye yutturmaya çalışanların bırakın adada, evrende bile olmaması gerekir. Huzurun islamda olduğunu iddia eden ve dinimizin yalanı yasakladığı, huzur konusunda Bozdağ doğruyu söylesin.  Döneminizde insanların duygularını sömürerek dini kullandığınızı ben demedim iki numaranız Abdullah Gül "Hatamızı kabul edelim ve yüce yaradandan affedilmeyi dileyelim. Biz maneviyatı siyasete alet etmekle düzeltilmesi zor bir hata yaptık. Keşke, dînî siyâsete âlet edip güç bağımlısı olmadan evvel toplumun nasıl erdemli hâle geleceğini düşünseydik"  dedi. Adalet dağıtması gerekenlerin düğmesiz yakalarını bile kavuşturarak kapatmaya çalıştığı ülkemizin bu işlerden sorumlu bakanı, huzur var mı yok mu bir defada doğruyu söylesinde görelim....Kim istemez huzur içinde yaşamayı, keşke bakanın dediği doğru olabilseydi. O halde vatandaşın aklıyla alay etmeyin.

      Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın 'huzur' çıkışına karşın Milli Eğitim Bakanı, Türkiye'de terör, ekonomi ve eğitim problemi olduğunu söyledi. Bu üç temel sorunu olan ülkenin huzuru olurmu ilahi Bozdağ..!  İç huzuru olmayan insanların yönetimindeki ülkelerin huzuru olamaz. Var mı giden huzur adasına bir iki, bir kii..!                                                                                                                                      

      Huzurdan içişleri bakanı haber versin demek istiyorum ama huzur denilen sihirli kelime ülkede kalmadı ki. Sen yoketmeye çalıştığın ve huzur bırakmadığın adaletten haber versene adaleti yok sayan adalet bakanı...!

 

 

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde