28 Mart 2024

LİYAKAT YOKSUNLARI

  • PDF
Önceki yazılarımda belirttiğim gibi; AKP ve Muktedir devlet yönetimi için liyakatli değiller.
 
AKP’nin başkanı buyurmuşlardı ki birkaç tane şehidimiz var. Şimdi ne demek tane? Manavdaki domatesten mi bahsediyor? İnsanlarla cansız varlıkların arasındaki söylem vurgusundan bihaber AKP’nin cumhurbaşkanı. Yoksa egosunun tatmini için mi şehitlerimizi küçümsüyor? Muktedir bunu hep yapıyor! Daha önce de şehitlerimiz için kelle vurgusu yapmıştı.
 
İncilerini dökmeye devam ediyor! Diyor ki muhterem, şehitler tepesi boş kalmayacaaak… İnsanın dimağı almıyor. Ne uğruna şehit veriyoruz. İçine girdiğimiz savaşın bize bir getirisi mi olacak? Topraklarımıza saldırı var da bizim mi haberimiz yok? Şehitlerimiz için gurur duyduğunu söylüyor. Malum tepeye aday, kendi Bilal’ini gönder de bir de onunla gurur duy. Biz de duyalım!
 
Birkaç tane şehidimiz var, ama karşı taraftan da onlarcasını etkisiz hale getirdik. Biz niye ölüyoruz? Sen onu söyle! Ülkemin yurttaşı ne için şehit oluyor?
 
Muktedir ülkeyi her bir yandan çıkmaza soktu. Savaştayız itirafıyla enflasyonu daha da tetikleyecek. Savaş planı yapmadan, lojistik desteği kısıtlı bir birliği, hava saldırılarından korunmasız bıraktılar. Kah Rusya’dan kah Amerika’dan yardım dilenen, hiç savaş görmemiş bir ulus görünümüne düşürüldük. Neredeyse alay konusu olduk.
 
Ülkemiz, içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıda inim inim inlerken iki ayrı cephede savaş içinde bulunmasını gerektirecek çıkarımızı anlamış değilim.
 
AKP Genel Başkanının ülkemizi içine düşürdüğü durum içler acısıdır. Bir an önce ülkemizin gerçeklerine dönülüp çareler üretmeliyiz. Erdoğan’a rağmen!
trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde