28 Mart 2024

PANİK

  • PDF
     Ezilmeye görsün insan! Beceriksizliğinin, kötü niyetliğinin ortaya çıkması, her türlü iftirayı, densiz yakıştırmaları ön plana çıkartır.
 
     Halkına, özellikle aç, biçare insanlara yardım için elindeki olanakları sınırsızca kullanmak isteyen özel ve tüzel kişilerin yardımlarını engelleme çabasının ne gibi bir savunması olabilir? Dahası bu kişileri terör örgütüyle bağdaştırma gayeti nasıl bir aymazlıktır? Üstelik bu engelleri, ülkesini koruma ve refah düzeyine eriştirmek için yemin etmiş cumhurbaşkanlığı yapıyorsa kendi çaresizliğinde boğuluyor demektir.
 
     Erdoğan AKP’nin Genel Başkanıdır. Cumhurbaşkanlığını da üstlenmiş kişi olarak tarafsızlık konusunda namusu ve şerefi üstüne yemin etmiştir. Tarafsız mı!? Hemen her fırsatta muhalefete hakaret edip halkının bilgisizliğinden faydalanarak ülkeyi kutuplaştırma gayretinde olduğu şüphesizdir.
 
    Belediyeler ekmek dağıtacak, yapamazsın, yaparsan eğer, seni terörle suçlarım diyor! Bu nasıl bir mantık? Belediyeler yardımlarını sadece ekmekle sınırlamıyor, her türlü ayni yardımda bulunup üstlerine düşen görevlerini yerine getirmek için çaba gösteriyorlar. Ancak çelme malum yerden!
 
    Kendilerini başarısız gösterebilmek için, iktidarın yakıştırdıkları terörist yaftasının dayanılmaz baskısına direnç gösteren Belediyelerin, halkına yardımın hayasızca engellenmeye çalışılması ne tür bir şiddettir? Belediyelerin yerinde kararları ve uygulamaları karşısında panik içindeler.
 
    Hemen her konudaki başarısızlıklarını örtbas edebilmek için muhalefete onursuzca çamur atan, iftiralarda bulunarak suç işleyen liyakatsiz bu devlet yönetimini kınıyorum.
trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde