03 Mayıs 2024

FETULLAH GÜLEN’İN TÜRKİYE HEDEFİ

  • PDF
Bay Fetullahın geçenlerde yayınlanan kasetleri çok ilginçti. Bu adam ve cemaatinin iki özelliği hemen göze çarpıyordu.
1/Devlette,özellikle mülkiye ve adliyede kadrolaşma,
2/Her şeyin gizlice, sinsice, saman altından su yürütülerek yapılması,
Bu hareketler Fetullah takımının olmazsa olmaz koşulları. Zaten takkeli ve cübbeli vaazlarında da aynı şeyleri defalarca söylüyor. Fetullah bu piyasaya yeni çıkmadı Yıllardan beri ortalıkla dolanıyor. Elinde korkunç bir para kaynağı var. Türkiye ve yurtdışında çok sayıda okul, dershane açtı.
Yapılan özellikle fakir ve küçük çocuklarımıza çengel atıp, adına” ışık evleri” dediği hücre evlerine “ Abiler” denetiminde onları eğitmek, sonra devlet kadrolarına sokmak.
Kocaman adamlarla ufacık çocuklar aynı evde! Paralar abi denilen adamlardan. Aynı evlerde olup bitenleri gün gelip hepimiz göreceğiz. Adamlar yurt dışında ve Türkiye’de bir sürü okul açtılar. Oralara arada sırada medyayı götürüp çekim yaptırırlar. Girişte Türk bayrağı ve Atatürk resmi! Tam bir göz boyamaca.
Aynı şeyi Türkiye’deki okul ve dershanelerinde görüyoruz. Kentlerimizin göbeğinde küçücük yavrularımıza el atmışlar. Bırakın her yeri bir yana, Ankaranın göbeğinde bile okulları ve dershaneleri var. Adına ışık evi dedikleri binlerce hücre evi de cabası.
Çocuklar buralarda cumhuriyet düşmanı olarak yetiştiriliyor ama çaktırmadan, fazla gaz vermeden!
Zaten dinlediğimiz kasetlerinde Fetullah da bunları doğruluyor. Fazla ötmeyin, açığa çıkmayın, yapacağınızı çaktırmadan yapın, gerektiğinde geri adım atın demeye getiriyor.
Adamın televizyon kanalları var. dergileri ve günlük gazeteleri var.Türk adaleti. Cumhuriyet’in savcıları ise yıllardır bütün bu olup biteni seyretmekle yetiniyor.
Bu Fetullah ismini ilk duyuranlardan biri, kamuoyunda takkeli liboş olarak bilinen esrarengiz ve karanlık bir tiptir. Bu adam gazetecidir. Her konuya da maydanoz olmanın tam ustasıdır. Yazdığı yazıların büyük bölümü yalan dolan ve iftiradan oluşur.
Bay Fetullah şimdi bu kasetlerle birlikte suçüstü yakalandı. Kendi ağzından, takkesiyle, cübbesiyle yakalandı. Peki bundan sonra ne olacak?
Hiçbir şey!
Belki Fetullah ve yakın çevresi hakkında bir soruşturma başlatılacak hatta daha da ileriye gidersek, belki tutuklama kararı çıkarılacak, Ama bu şahıs Amerika’da  herhalde Türkiye’ye gelmeyecek. Önemli olan, bunların para kaynağını ortaya çıkarmaktır. Bunlara gelin kardeşler, şurada karşılık beklemeden bir sağlık ocağı kurup şu köye hizmet verelim deseniz, beş kuruş vermezler. Ama iş Fetullah’a hortumlamaya gelince hepsi kuyruğa girer. Devletten kaçırdıklarını bunlara yedirirler.
Mülkiye ve adliye çok önemli imiş,Yani Yönetim ve yargı. Örgütlenmeyi sessiz, derinden ve çaktırmadan yapmalı imiş!
Sadece Mülkiye ve adliye değil, bunlar Türk Silahlı Kuvvetleri’ne de el attılar.Oradan her yıl kovulanlardan çoğunun, Fetullah’ın adamları olduğunu bilirmiydiniz?
Türkiye Fetullah Gülen’i konuşuyor. Kimdir bu şahıs, ne yapmakta, neyi amaçlamaktadır? Bir kere hiç kuşku yok, Fetullah Gülen bey tipik bir şeriatçı. Ama onun başka özellikleri de var Takiyye yapıyor. Hedefinin üzerine doğrudan gitmiyor. Dolaylı yollardan, güya çaktırmadan, belli güçleri rahatsız etmeden, saman altından su yürüterek ulaşmayı amaçlıyor.
Devleti belli etmeden, sessizce ele geçireceğiz. Adliye (yargıçlar ve savcılar) mülkiye (valiler ve kaymakamlıklar) ve emniyet(polis) çok önemlidir onlar için. Bunların Müslümanlığı yalan, iftira ve sinsilik üzerine kurulu Bir de para…Tam bir din Baronluğu. Rejimi göz boyayarak, çaktırmadan ve vakvakları ürkütmeden yıkmak! İşin mimarı ise şu an ABD’de ABD’nin himayesinde yaşıyor…. Kalın sağlıcakla
 
trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde