03 Mayıs 2024

ÖNEMLİ OLAN EN DOĞRUSUNU TERCİH ETMEK

  • PDF
Geçen hafta AK Parti ve Saadet Partisi Fatsa belediye başkan adayları ile ilçe başkanları gazetemizi ziyaret ettiler.
Ziyarette yapacakları işlerin ana mesajlarını veren adaylar, Fatsa’nın geleceğinin aydınlık olacağını belirttiler. 
AK Parti adayı Etem Kibar, ittifak olması halinde seçim kazanma kaygılarının ortadan kalktığını belirtirken, bu hafta içinde seçim startı vereceklerini ve proje tanıtım toplantıları yapacaklarını açıkladı. İttifak çerçevesinde belediye meclis listesinde 6 veya 7 meclis üyesinin MHP’den yazılacağını vurgulayan Kibar, böylelikle ittifakın ilk çalışma meyvesinin meclis listesinde görüleceğini belirtti. Yepyeni ve gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadroyla seçime hazırlandıklarını bildiğimiz AK Parti, henüz sahaya inmemiş olsa da hafta içinde meclis listelerinin onayıyla alan çalışmalarına daha çok özen gösterecek. Meclis kadrosunun onayını bekleyen AK Parti kurmayları bu onayın ardından projeleri vatandaşla paylaşacak. İşlerinin çok kolay olmayacağını bildiklerini belirten Etem Kibar; olası zorlukları Fatsalıların destekleriyle aşacaklarını açıklıyor. “Yeter ki birlikte olalım, azimli olalım” diyor. Ziraat Odasındaki başarılı çalışmalarını referans gösteriyor. 
Saadet Partisi adayı Hüseyin Akot, bu mahalli seçimin galibinin Saadet Partisi olacağını iddia ederek Fatsa’ya ciddi hizmetler planladıklarını beyan ediyor. Bu tür ziyaretlerin daha ziyade nezaket ziyareti içinde geçtiğini düşünürsek, adayların beyanlarına saygı duymak zorunda kalınmakta. Hüseyin Akot tabii ki bir görev adamı. Partisi görev veriyor ve bu görevin arkasında dimdik durmaya çalışıyor. İdeoloji partilerinde göreve sadakat vardır. Hüseyin Akot’ta verilen görevi ifa etmeye çalışıyor. Mücadelede boşluk bırakmamaya çalışıyor. Azimle çalışıyor, en yüksek performansla seçimi sonuçlandırmak istiyor. Gazetemize yaptığı ziyarette de gördük ki; mütevazı bir kişiliğe sahip, samimiyeti candan. 
Hür irademizle sandığa gidip tercih kullanacağız ve önümüzdeki beş yıl için yöneticilerimizi seçeceğiz. Biz seçmenler için bir sorumluluk durumudur tercih yapmak. Yöneticilerimizi seçerken üzerimizde olan bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek durumundayız. Yılların geri dönüşü olmuyor. Boşa geçen her zaman memleketin aleyhine işliyor. Bu bilinçle tercih kullanmak lazım. 
Seçimlerin bir kazananı olacak. Birden fazla kaybedeni. Önemli olan en doğrusunu tercih etmek. 
İyi haftalar…
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde