02 Mayıs 2024

MHP İl Başkanı Enginyurt ciddi muhalefet yapıyor

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt il başkanı olduğu günden bu yana çok ciddi çalışma sergileyen ve ciddi muhalefet yapan bir politikacı.

Gitmediği ilçe, gitmediği belde, gitmediği köy ve mahalle kalmamıştır sanırım.

Gezilerini basından izlediğim kadarıyla partisi adına kazanımlar sağladığı kesin. Çünkü çalışma sistemi buna müsait. Hem konuşma ve hatipliği çok anlaşılır, hem de politik birikimi çok yüksek. Bu niteliklerine birde gezilerini katınca ikna edemeyeceği insan sayısı çok az olur doğrusu.

Cemal Enginyurt’un Cumartesi - Pazarı yok. Geçen Pazar günü Fatsa Ülkü Ocakları teşkilatının kahvaltısında bulundu. Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın’ın daveti üzerine bende katıldım kahvaltıya. Cemal bey yine her zamanki hatipliği ile basına ve ülkücü gençliğe hitap ederek çeşitli açıklamalarda bulundu. İktidarın barış süreci politikalarını, Gezi Parkı politikalarını, ekonomi politikalarını eleştiri yağmuruna tuttu. Çeşitli sorular üzerine partisinin oy oranlarında şimdiden ciddi artışların olacağı iddialarında bulundu. Şu anda AK Partide gizli bir yarış olduğunu ve bu yarışın taraflarının Abdullah Gül ve Tayyip Erdoğan olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bu iki politikacının yarış içinde olduğunu vurguladı. Gülen Cemaatinin Başbakan üzerinden desteğini çektiğinin altını çizdi. Daha doğrusu Enginyurt muhalefet görevini iyi yapıyor. Meselelere hakim, bu hakimiyetinden dolayı seçmeni ikna edecek politikaları doğru anlatabiliyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde