04 Mayıs 2024

Abone kampanyamıza sizde katılın...

  • PDF

Değerli Yeni Haber okuyucuları:

Her yeni yılın Ocak ayında sizlerden bir talepte bulunuyoruz. Çünkü bu talebimiz Fatsa adına, Fatsa’nın sesinin daha gür ve güçlü duyurulması adınadır. Her yıl olduğu gibi bu yıl’da gazetemiz çalışanları siz okuyucularımızı ziyaret edip ABONE’liklerinizi yenileyecekler. Ve yeni abonelere ulaşacaklar.

Duyarlı yaklaşımlarınızın farkındayız.

Aslında bu farkındalık Fatsa için önem arzediyor. Şöyle ki: 110 bin nüfusluk bir Fatsa’nın basın alanında güçlü olması yine Fatsa’ya fayda sağlamaktadır.

Bizler bu meslekte sadece birer Fatsa neferiyiz. Dolayısıyla gazetenize olacağınız her bir abonelik, çorbada sizinde bir tuzunuz olması açısından önem kazanmaktadır.

Değerli okuyucular; gönül isterki gazetemiz tüm işyerleri tarafından okunsun ve abone olunsun.

Yıllık abone ücretimiz 75. TL.’dir. Bu ücret inanın kağıt maliyeti bile değil. Yılda 75 TL. hiç bir esnafımızın bütçesini sarsmaz.

Abone kampanyamıza göstereceğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ediyoruz.

Umarım göstereceğiniz duyarlılık ve yaklaşım bizim üzerimizdeki yükü biraz olsun hafifletir.

Saygılarımızla...

Adı geçenler aday olacak

Kamuoyunun merakla beklediği ‘AK Parti ilçe Belediye Başkan adaylarının açıklanması 15 Ocak tarihini bulacaktır’ açıklamaları yapılıyor. Oysa günlerdir adayların kimlerin olacağı yönünde gazeteler ve internet sitelerinde haberler çıkıyor, isimler yayınlanıyor. AK Parti yetkili organları da çıkan haberlerin doğru olmadığı yönünde beyanlarda bulunuyor.

Kamuoyunda dolaşan isimlerin büyük olasılıkla aday olacağı düşünülebilir. Çünkü bu bilgiler taktiksel olarak bilerek sızdırılmış isimlerdir. Sızan isimler üzerinde tartışmalar yapılsın, olumlu veya olumsuz tepkiler ölçülsün. Aslında perde arkası kulislere göre aday adaylarının da bu isimleri kabullenmesi açısından zaman kazanılsın. Partinin amacı budur.

Pazartesi günü Büyükşehir adayı Enver Yılmaz Aybastı’dan start verdi. Amaçlanan propaganda takvimine göre her ilçede bir gün kalarak o ilçede konaklayacak. Salı günü de Kabataş ilçesi ziyaret edildi. Sayın Enver Yılmaz’ın bu ilçeleri ziyaretinde yapılan gözlemlerde ilçe adayı olarak ismi geçenler büyükşehir adayının yanında ilçe adayı gibi davranarak seçim startı vermiş durumdalar. O halde adı geçen isimler yüzde 99 aday olacaklardır.

Uzun süredir tartışıyoruz. Aday kim olacak diye. Bence tartışma bitmiştir. Gazetelerde ve internet sitelerinde adı geçenler aday olacaktır. Siyaset bu… son dakika golü olursa bir iki değişiklik olabilir.

Yerel seçimlerde tahminlerin dışında sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Bunun somutlaşmış tercihleri mevcut. Ancak ilk kez ilçelerle birlikte büyükşehir belediye başkan adayını da oylayacağız. Bu oylamada ilimiz sınırları içinde yaşayan tüm seçmenler oy kullanacak. Dolayısıyla bu geniş coğrafyada seçmene ulaşan, seçmenle göz teması, ses yakınlığı ve gönül bağı kurabilen adaylar kazançlı çıkacaktır.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde