02 Mayıs 2024

Siyasi Sorumluluk İhsan Şener'dedir

  • PDF

İhtiyaçların belirlenmesinde ve hizmetlerin sıralanmasındaki kriterler yapılacak olan işlerin öncelik sırasına göre düzenlenmelidir.

Fatsa’nın şu anki öncelik sıralaması bütünüyle yeni bir devlet hastanesi yapımı üzerinde yoğunlaşmalı. Bu yoğunluk daha ziyade siyasilerden beklenmeli. Çünkü bu işin çözümü merkezi idareden geçmekte. Yani Ankara merkezli bir ağırlık olmalı.

Bu ağırlık kesinlikle siyasi odaklı olmalı.

İktidar kanadının Fatsa ve çevresinden sorumlu Milletvekili Sayın İhsan Şener’dir.

Bu bölgede yapılacak olan tüm projelerden İhsan Şener haberdar olmalıdır. Dolayısıyla tüm olası hizmetlerden kendisi sorumludur. Bu yetki ve sorumluluğun siyasi noktasında kendisi yetkilendirilmiştir. Hizmetlerin olumlu veya olumsuz bütün vebali kendisine aittir.

Fatsa özelinde öncelik proje aşamasında olan yeni bir devlet hastanesi yapımındadır.

Mevcut yerine yapılacak olan yeni hastane binası için bundan sonraki süreç ihalesi yapılıp inşaatına başlanmasına kalmıştır.

Biz Fatsa kamuoyu olarak her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde bölge halkına daha kaliteli hizmet verecek bir devlet hastanesi istiyoruz. Çünkü Fatsa ve bölge halkının bu hizmete acil ihtiyacı vardır.

Sayın İhsan Şener artık siyasi ağırlığını ortaya koymalıdır. Kendisiyle ilgili şimdiye kadar ki suskunluğumuz “yeni seçildi, biraz zaman tanımak gerekir” düşüncemizdendi. O halde seçilmesinin üzerinden yeterli zaman geçmiş ve artık üreteceği hizmetlerin start alması olanaklı hale gelmiş olmalıdır. Bir buçuk yıldır kendisi tarafından somut bir proje üretilememiş olması da işin başka bir boyutudur ve tartışma konusudur. Umarım sayın İhsan Şener bundan sonra ciddi plan ve projelerle bölge halkının karşısına çıkar ve yapamadığı değil yapacağı hizmetlerle adından söz ettirir. Çünkü bu bölge eksikliklerinin giderilmesi noktasında hizmete ihtiyaç duymaktadır.

Sonuç itibariyle yapılacak veya yapılmayacak hizmetlerin tek siyasi sorumlusu İhsan Şener’dir.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde