02 Mayıs 2024

Abone kampanyamıza sizde katılın...

  • PDF

Değerli Yeni Haber okuyucuları:

Her yeni yılın Ocak ayında sizlerden bir talepte bulunuyoruz. Çünkü bu talebimiz Fatsa adına, Fatsa’nın sesinin daha gür ve güçlü duyurulması adınadır. Her yıl olduğu gibi bu yıl’da gazetemiz çalışanları siz okuyucularımızı ziyaret edip ABONE’liklerinizi yenileyecekler. Ve yeni abonelere ulaşacaklar.

Duyarlı yaklaşımlarınızın farkındayız.

Aslında bu farkındalık Fatsa için önem arzediyor. Şöyle ki: 100 bin nüfusluk bir Fatsa’nın basın alanında güçlü olması yine Fatsa’ya fayda sağlamaktadır.

Bizler bu meslekte sadece birer Fatsa neferiyiz. Dolayısıyla gazetenize olacağınız her bir abonelik, çorbada sizinde bir tuzunuz olması açısından önem kazanmaktadır.

Değerli okuyucular; gönül isterki gazetemiz tüm işyerleri tarafından okunsun ve abone olunsun.

Yıllık abone ücretimiz 50. TL.’dir. Bu ücret inanın kağıt maliyeti bile değil. Yılda 50 TL. hiç bir esnafımızın bütçesini sarsmaz.

Abone kampanyamıza göstereceğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ediyoruz.

Umarım göstereceğiniz duyarlılık ve yaklaşım bizim üzerimizdeki yükü biraz olsun hafifletir.

Saygılarımızla...

Avukat Kemal Burnaz

Avukat Kemal Burnaz 40 yıllık meslek hayatını sonlandırdı. Ofisini kapattı, yepyeni bir yaşam sürecine yelken açtı.

Kemal abiyi Fatsa ve çevrede tanımayan yoktur.

Bir meslekte 40 yıl dile kolay...

Hem hukukçu kimliği, hem siyasi çalışmaları, hem de insani değerlere verdiği önem... Kemal abinin saygınlığını arttırdı.

Sayın Kemal Burnaz’ı 30 yıldır tanırız. Mesleki, siyasi ve sivil toplum çalışmalarını yakından biliriz. Sosyaldemokrat fikirler etrafında 1980 öncesi ve sonrası ciddi çalışmalar yapmıştır. 1977-1980 yılları arasında CHP Fatsa İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Mesleki başarısı zaten tartışılmaz. Kemal abi; 1993-1997 yılları arası Fiskobirlik Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçimle gelmiş ve Fiskobirlik camiasında halen hatırı sayılan bir kişiliğe sahiptir.

Tabii ki Kemal abi için sayfalar dolusu yazılar yazacak detaylar buluruz. Hatta kendisi bu sayfaları çoktan hak etmiştir. Ancak Kemal abinin duyarlılığına saygı duyarak çok detay yapmaktan ziyade, ona ve ailesine gelecek yaşamlarında sağlık ve mutluluk diliyoruz...

Artık daha fazla zamanı olacak. Eş, dost, akraba ve arkadaşlarına daha fazla vakit ayıracak.

Saygılar Kemal abi...

Emniyet Müdürü Hüseyin Arslan

Fatsa Emniyet Müdürü Sayın Hüseyin Arslan sahil yolu üzerinde çok yerinde bir uygulama başlattı.

Fatsa otogar çıkışından tutun Aybastı sapağına kadar olan yolda park yapan araçların park yapmalarına son verildi.

Sahil yolundan geçenler park yasağını fark etmişlerdir. Araç park yasağından sonra sahil yolumuz nede güzel ve ferah olmuş...

Bu uygulamayı hayata geçiren tüm ilgili birimleri tebrik ediyoruz. Emniyet Müdürümüzü ayrıca tebrik ediyoruz...

Bu uygulama tüm vatandaşlarımızın dikkatini çekiyor. Gazetemiz bürosuna ve şahsıma gelen telefonlardan anladığım kadarıyla, müdürümüzün bu uygulamasından dolayı teşekkür edildiğine tanık oluyoruz.

Bir de belediye zabıta ekiplerinin çalışma ve sorumluluk alanındaki şehir içi ana caddelerin kaldırımlarına park eden araçlara çare bulunsa, hak yerini bulmuş olacak. Çünkü öyle manzaralar görüyoruz ki, araçlar yayanın yürüyeceği kaldırıma sıralama park ediyor.

Umarım Emniyetimizin sorumluluk alanında uyguladığı park yasağını, belediye zabıta ekipleride kendi sorumluluk alanında uygulamaya başlarlar.

Yaya kaldırımlarında araç parkı olur mu?

Bu sorunun cevabını ise zabıta verecek...

Ticaret Borsası seçimi

Fatsa Ticaret Borsası Şubat ayında yönetim seçimi yapacak.

Şu an itibariyle 3 adaydan bahsediliyor.

Borsada üye sayısı 97.

Her bir listenin oluşması için 28 kişi gerekiyor. 28’i üçle çarptığımızda 84 rakamını buluyoruz. Bu durumda 97 üyenin tamamına yakını listelerde kendisine yer bulabilir.

Geçen hafta mevcut başkan Ömer Karamolla ile sohbet ettik.

“Neden aday olmuyorsunuz?” dedik.

“Üç aday var, daha ne olsun.” dedi.

Bizde verecek cevap bulamadık.

Borsa seçimleri her dönemde çekişmeli geçiyor. Bu seçimlerde de çekişme hat safhada olacak. Üç aday anlaşıp listeyi iki veya teke düşüremezlerse heyecanlı bir seçim yaşanır.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde