03 Mayıs 2024

Enver Yılmaz’ın Fatsa için verdiği vaatlerin içi doldurulamamıştır

  • PDF

30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra belediye hizmetlerinde çok belirgin bir gerileme olduğunu kimle konuşsanız dile getiriyor.

Ordu ilimiz büyükşehir olduktan sonra ilçe belediyelerinin yetki ve sorumluluklarının tırpanlanması ile birlikte duraklayan hizmetler, vatandaşların birinci gündem maddesi haline dönüştü.

Her tartışma konusunun ilk detayı büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyesi hizmetleri. Bu tartışmalar sürekli olumsuzlaşmakta. Başta büyükşehir olmak üzere ilçe belediyeleri hizmetlerinden kimse memnun değil.

Biz Fatsa ilçesi olarak, büyükşehir belediyesinden ciddi bir hizmet aldığımızı söyleyemeyiz.

Başkan Enver Yılmaz’a göre “hizmetler aralıksız olarak devam ediyor” deniliyor olsa bile bu beyanların içinin boş olduğunu her daim sokakta vatandaşlar dile getirmektedir.

Örneğin; “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”, “Fatsa Harikalar Diyarı Projesi” gibi vaatlerin içinin boş olduğunu kime sorsanız detaylarıyla birlikte size anlatabilmekte. Bu projelerin kentsel dönüşüm kapsamına alındığını defalarca dile getiren Enver Yılmaz’ın bir arpa boyu kadar ilerleyemediğini de Fatsa kamuoyu bilmekte.

Şimdi doğal olarak “ne münasebet, hizmetler aralıksız sürdürülüyor” diyenler olacaktır.

Tabii ki hizmetler sürecek.

Bakınız Fatsa sahilinde yeniden ışıklandırma yapılıyor. Görenleriniz vardır. Bence ışıklandırmalardaki görsellik fevkalade sönük. Işıkların yanmakla yanmamak arasında olduğunu anlamak zor değil. Yine sahilde bulunan baskatbol sahasında bir zemin çalışması yapıldı ve sahanın çevresi yeniden tel örgüye alındı. Hemen onun yanında fitness spor alanında aletler değişti. Bu yapılanmalar Fatsa’ya büyük yatırım olarak algılanmamalı. Bunlar olsa olsa Fatsa için deyim yerindeyse bir “çerez” niteliğindedir. Bunlarla övünmek, bunlara hizmet yatırımı demek, bunlara teşekkür etmek abesle iştigaldir.

Asfalt yollar yapılmıyor mu?

Zaten Enver Yılmaz’ın en çok övündüğü yapılmış ve yapılacak olan asfalt yollardır. Bizde övünüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz asfalt yol konusunda “büyük başarılar elde ediyor” diyoruz. Dağınık bir yerleşim alanına sahip ilimizin en azından grup mahalle yollarımızda fevkalade hizmetler yapılıyor diyoruz. Kamuoyunun yapılan hizmetin her zaman yanında olduğunu beyan ediyoruz. Yapılmayanların da takipçisi olacağımızı her platformda duyurmaya çalışacağımızın bilinmesini istiyoruz. Biz bu memlekette yaşıyoruz. Dolayısıyla bu memleketin menfaatlerini savunmakla mükellefiz.

Kısaca; Enver Yılmaz Fatsa için vaat ettiği hiç bir büyük hizmet için kazma vuramamıştır. Sayın Yılmaz’ın Fatsa için verdiği büyük vaatlerin içi doldurulamamış ve halen boştur. Bunu zaman daha net gösterecektir. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde