03 Mayıs 2024

100 metre ilerideyiz

  • PDF

Fatsa Matbaası ve Yeni Haber Gazetesinin çok değerli kadim dostları; matbaa baskı tesislerimizi yeni işyerimize taşıdık.

Reşadiye Caddesi, Topaloğlu Pasajında bulunan matbaamız, bundan böyle aynı cadde üzerinde 100 metre ileride “Koton Giyim-Güntaş AVM” karşısında sizlere hizmet verecektir.

1982 yılında başlayan matbaa ve gazete serüvenimiz, her geçen yıl daha çok gelişerek, günün baskı tekniklerine uygun yapılanmalarla yol almakta. Tabii ki bu serüvende en büyük katkı siz değerli kadim dostlarımıza ait. Matbaamıza basılı evraklarınızla, davetiye baskılarınızla, kartvizit baskılarınızla, kısaca tüm matbaa işlerinizi işletmemizde bastırma tercihlerinizle, gazetemize de aboneliklerinizle bize en değerli maddi ve manevi katkıları sundunuz. Eğer “FATSA MATBAA-REKLAM-MEDYA” bu günlere gelebilmişse samimiyetle itiraf etmeliyiz ki sizlerin işletmemizi tercihleriyle ulaşabilmiştir.

Allah ömür verdikçe yine birlikte olacağız. Matbaa-Reklam ve Medya işlerinizi yine titizlikle ve kaliteli iş teslimi şiarımızla takip edeceğiz.

Adres değişikliğimizi daha kolay ulaşılabilen bir mevkiiye taşıdık. Umarız ki 33 yıllık kadim dostluğumuz yeni işyerimizde de devam edecektir. Hatta işlerimiz artarak devam edecektir. Bizim buna inancımız tamdır.

Değerli dostlar; yeni işyerimizde hep birlikte olmayı diliyoruz...

Saygılarımızla...

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde