03 Mayıs 2024

Enver Başkan cesaretli kararlar alıyor

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz hizmetlerin hızlanması adına cesaretli kararlar alıyor.

Son haflarda trafik uygulamaları alanında yapılan çalışmalar ve alınan radikal kararlar, sayın başkanın Ordu’ya hizmetteki kararlılığını ortaya koyuyor.

Ünye, Fatsa ve Altınordu ilçelerinde uygulamaya giren TEDES sistemi hız limiti ölçümü yapıyor. Bu sistemin hayata geçirilmesiyle birlikte zor diye düşünülen bir uygulama daha hayata geçti. Sabah 07,00 ile 09,00, akşam 16,00 ile 20,00 arasında Fatsa ve Altınordu ilçelerinden kamyon ve tırların geçişi yasaklandı. İlgili saatlerarasında sahil yolu güzergahında tır ve kamyonlar seyahat edemeyecek.

Bu karar Sayın Başkanın cesaretle ve kararlılıkla üzerinde durduğu bir uygulama olacak.

Gerekçesi ise hayli duyarlı.

Çünkü; Başkan diyorki “... Bu uygulamadan sonra Ulaştırma Bakanlığından, Karayolları Bölge Müdürlüğünden ve bölgenin bütün Milletvekillerinden tepkiler aldık. Böyle bir uygulama olamaz dediler. Oysa biz bu uygulamayı Fatsa ve Ordu’nun çevre yollarının bir an önce bitirilmesi adına aldık. Amacımız hem sıkışan trafik yükünü hafifletmek, hem de iki ilçemizin çevre yollarının yapımının hızlanmasını sağlamak...”

Bu kararlılık ve bu cesaret Enver Başkanın hizmet duyarlılığını da ortaya koymakta. İktidar partisi belediye başkanı kendi bakanlıklarını harekete geçirmek için cesaretle yaptırım uygulamayı deniyor... Dolayısıyla bu iki ilçede, hatta Karadeniz sahil yolu geçişinde kamyon ve tırların ilgili saatlerde trafiğe çıkmamaları adına risk alıyor. Yasak getiriyor.

Bu cesarete destek verilir.

Yeni hükümet kuruldu. Haydi Ordu 1 Kasımda verdiğin desteği hizmete dönüştür. Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçe teşkilatları, 20’de 20 belediyeleri, sivil toplumlar, gazeteciler, kanaat önderleri 64. Hükümetin tüm bakanlıklarından talepte bulunalım. İlgili kurumlarımızı destekleyelim, ihtiyaçlarımızın giderilmesinde tek ses olalım...

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde