03 Mayıs 2024

Güvenoyu alındı, artık çalışma zamanı

  • PDF

64 hükümet meclisten güvenoyu alarak resmen çalışmalarına başlamış durumda.

Bu hükümette 2. adam olarak Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş bulunuyor. Bu durum Ordu için büyük bir şans olarak algılanmakta.

Hükümet güvenoyu aldığına göre bu algının boşa çıkmaması için artık çalışma zamanı başlamış sayılır. Bir bakan, üç milletvekiliyle AK Parti projelerini ve çalışmalarını görme sürecine girmeliyiz.

Sayın Numan Kurtulmuş’un Ordu ve ilçeleri üzerinde ciddi anlamda durması gerekir. Başta Fatsa çevre yolu olmak üzere ulaştırma, sağlık, eğitim bakanlıklarından beklentilere cevap bulacak yatırımları hedef koyup takip etmelidir. Sayın bakanın yükünü hafifletmek için milletvekilleri kendi aralarında görev dağılımı yapıp, ilimizi ve ilçelerimizi karış karış incelemelidirler. Ankara’dan yerele hizmet bekleyen bütün alanlarda rehberlik edebilecek, öncülük edebilecek bir Büyükşehir Belediyemiz vardır. Tüm veriler bu kurumun kayıtlarında mevcuttur. Dolayısıyla Büyükşehir, hizmet bekleyen işler için vekillerimizin başvurabilecekleri ve bilgi alabilecekleri önemli bir kuruluştur.

Kısaca; 64. AK Parti hükümeti, Milletvekilleri, Büyükşehir ve 19 ilçe belediyesi 2019 yılına kadar Ordu’yu Türkiye’nin en kalkınmış, altyapı sorunu olmayan, her alanda çıtasını yükseltmiş iller arasına katmayı hedeflemelidirler.

Yerel yönetimlerdeki güçlü siyasi destek, genel iktidardaki güçlü destek ile buluşmalı; ilimiz adına 2023 hedeflerine daha güçlü ulaşabilmek için hızlı ve ciddi kalkınma hamleleri projelendirilmelidir. İlimiz; AK Partiye yüzde 64 oy desteği vererek kalkınmada ve doğal olarak projelerde öncelikli olarak önemli ve ciddi yatırımları hak etmiştir.

Zamanımız ve geleceğe güvenimiz vardır. Bu kadroların çalışmaları bu güvenimizi boşa çıkarmayacak umarım. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde