02 Mayıs 2024

Bütün Okuyucularımıza Minnettarız...

  • PDF

Çok değerli okuyucularımız; gazetemize, dergimize ve matbaamıza duyulan ilgiye son derece minnettarız.

Yeni Haber Gazetesi’nin abone kampanyasına gösterdiğiniz duyarlılık, Harman Dergimize duyduğunuz yakınlık, Fatsa Ofset Matbaacılık işletmesine olan güven duygunuz bizleri fazlasıyla mutlu ediyor, bu samimiyetiniz işimize daha sıkı sarılmamıza vesile oluyor.

Biliniyor ki; 30 yılı aşkın bir zamandır birlikteyiz. Hiç kırgınlığımız olmadı. Kırgınlarımız olsa da biliniz ki, mesleki sorumluluklarımızı yerine getirmemiz sebebiyle olmuştur. Yazdığımız bir yazı şüphesiz ki birilerini hedef almış ve yazının muhatapları kırılmıştır. Bunun dışında kimse ile en ufak bir kırılma ve darılma söz konusu olmamıştır. O halde gazetecilik mesleği çerçevesinde bu tarz gelişmeler olağandır. Çünkü objektif, tarafsız ve basın yayın ilkeleri kapsamında yazılanların illa ki bir hedefi olmaktadır.

Gazetemize, dergimize ve matbaamıza gösterilen ilgiye sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bir kamu hizmeti olan basın yayın işleri okuyucu desteği almalı ki yoluna devam edebilsin. Fatsa esnafı, Fatsa kurumları, Fatsa sivil toplum kuruluşları bu duyarlılığı ortaya koyabilmektedirler. Şükürler olsun ki aramızda böyle bir gönül bağı var...

Her işletmede olduğu gibi bizim sektörde de yeni açılımlar yapılmalı. Bilhassa yerel gazeteler 1980’li yıllarda daha zor teknolojilerle basılıyordu. 90’lı yıllarda yeni baskı sistemleri ile tanıştık. Süreç hızlı ve kaliteli baskı teknolojilerini geliştirdi. Biz tüm bu süreçleri görmüş bir meslek erbabıyız. Şimdi açılımlar yapıyor, sizlere daha kurumsal hizmet verme adına merkezi caddelerde ofisler açıyoruz. Yaklaşık bir aydır Reşadiye Caddesi üzeri Kavlan Ağacı karşısında yeni ofisimizi hizmete sunduk. Bu yeniliğimizi tebrik eden, bizzat gelerek hayırlı olsun dileklerinde bulunan, açılımın doğru ve yerinde bir gelişme olduğunu beyan eden bütün gönül dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlerin dostluğu, desteği ve ilgisi devam ettiği sürece biz hep birlikte olacağız.

Saygılarımızla...

 

Belediye Projeleri ülke geneli bazında ilk 10’da

Fatsa Belediyesinin yaptığı Kültür Sarayı Projesi AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından 4.’sü düzenlenen sempozyumda ilk on’a girdi.

Türkiye genelinde ilçeler bazında 285 AK Partili belediyenin 115 projesi değerlendirmeye alınmış ve Fatsa Belediyesinin Kültür Sarayı Projesi ilk on sırada yer almıştır. Bu başarı Fatsa için önemli olmalı.

Dolayısıyla Fatsa’da 10. yılına giren Hüseyin Anlayan başkanlığındaki belediye yönetiminin yaptığı projenin ilk 10’a seçilmesi Anlayan idaresinin başarısını da ortaya koyuyor.

Kültür Sarayı projesi ilk on’da yer almışsa, Spor Kompleksi projesi ilk üç’e girebilir. Hatta planlanan “Kent Parkı“ projesi belki de birinci olacak.

Yapılan doğru hizmetler tüm kesimler tarafından takdir edilmekte.

Fatsa, yerel yönetim hizmetleri açısından Hüseyin Anlayan döneminde de ciddi bir çıta yüksekliği yakaladı.

Gelecek dönem ilimiz ve ilçelerimiz açısından yeni bir başlangıç ortaya koyacak. Büyükşehir olgusu hem gelirler açısından hem de hizmet çeşitliliği açısından yeni açılımlara vesile olacak. Büyükşehir salt il merkezinin değil tüm il sınırları içinde kalan yerleşim yerlerinin belediyesi olacak. Başkan Anlayan’ın dediği gibi “artık iki belediyemiz olacak.”

Büyükşehir, hizmetleri de büyütecek. Sayın Hüseyin Anlayan bu büyümenin Fatsa’ya da olumlu yansıyacağını belirtiyor. Hatta büyükşehir olmanın getirilerini toplantılar yaparak basın ve televizyonlara çıkarak çok doğru bilgilerle anlatıyor. Hizmet çıtasını her zaman yüksek tutan bir belediye yönetimi, geleceğe dair planlamalarını da yapmaktadır. Anlayan, anladığım kadarıyla büyükşehirden ilçesine çok iş bekliyor. “İki belediyemiz olacak” düşüncesine de bu açıdan bakıyor olmalı.

Bekleriz ki Fatsa için yapılan tüm projeler dereceye girsin…

 

Eyüp Fatsa

Eyüp Fatsa Milletvekili olduğu dönemde partisinin üst düzey görevlerinde yer almış bir isim. Sadece ilimiz sınırlarında kalan bir sevgi değil ülke genelinde ilgi duyulan bir milletvekilliği süreci yaşamıştır.

Eyüp bey geçen hafta gazetemizi ziyaret etti. Bir süre sohbet ettik. Yine etkileyici, birikimli, meselelere hakim, ileriye dönük projeler ortaya koyan, AK Parti iktidarının açılımlarını övgüyle anlatan bir siyasetçi olarak tavır sergiliyor. Doğrusu Eyüp beyin üslubu siyasi etkisini bir kez daha ortaya koyuyor. “Bırakın aynı partilime, muhalefet siyasetçilerine karşı konuşmalarımda bile hitabetime dikkat ederim” diyor.

Türk siyasetinde bu yaklaşım önemli.

Çünkü ülkemizde siyaset dili çok basitleşebiliyor, hakarete varan söylemler sergilenebiliyor. Hatta aynı partinin içinde olanlar birbirlerine olmadık laflar edebiliyor. Bunun örneklerine sıklıkla rastlayabiliyoruz.

Oysa Eyüp beyin siyasi sohbeti daha üsluplu… Alışılagelmişin dışında bir seyri var.

Uzun zamandır görüşememiş ve sohbet edememiştik Eyüp beyle. Özlemişiz siyasi sohbetini. Kendisi tecrübeli ve karizmatik. Şu an dinlenmede, umarım siyasetin gelecek dönemlerinde görev alır. Çünkü birikimli siyasetçilere ihtiyaç var…

 

Ahsen’e destek olalım

Popstar 2013 yarışmasında bir Fatsalı yarışıyor.

Ahsen Erkli. İki haftadır izliyoruz.

Ahsen Fatsalılardan destek bekliyor.

“AHSAN yazıp 3095’e” kısa mesaj gönderdiğimizde Ahsen’e destek vermiş olmaktayız.

Yarışma Perşembe akşamları Star Televizyonunda yayınlanıyor. Popstar yarışmalarını önceki yıllardan tanıyoruz. Ciddi heyecanlı geçiyor. Müzik dünyasının duayenleri jüri üyesi. Onların karşısında sınavdan geçmek kolay değil.

Ahsen Erkli’de bu yarışmanın bir parçası.

Ahsen, Fikret Erkli’nin kızı. Fikret Erkli uzun yıllar ilçemizde kuyumculuk ve gümüşçülük işiyle esnaflık yaptı. Müzik, spor ve sosyal yönleriyle de tanınan bir kişilik. Şimdi kızı Ahsen önemli bir yarışma programına katılmayı başarmış. Bu başarının ilerlemesi için görev bizlerde. Ahsen kardeşimize destek olmak için kısa mesajlarımızı esirgemeyeceğiz. Aynı zamanda programı izleyeceğiz.

Ahsen Erkli, müzik eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar Bölümünde sürdürüyor. 3 sınıf öğrencisi. Müzik yeteneğini akademik olarak da perçinliyor. Umuyorum ki geleceğin Türk Sanat Müziği dalında önemli başarılar kazanacak. Çünkü işi müzik adamı olmak. O halde bu yarışma onu hedeflediği yüksekliğe çıkartabilir.

Ahsen’e destek olmak artık görevimiz.

Her Perşembe akşamı “AHSEN” yazıp “3095”e kısa mesaj göndereceğiz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde