04 Mayıs 2024

OMUZ OMUZA MÜCADELE VERİLMELİDİR

  • PDF

 

Terör herhangi bir ülkenin tek başına mücadele edeceği bir unsur değil.

Bunu en iyi anlaya ve analiz eden, yine terörle mücadelede en tecrübeli olan ülke Türkiye’dir.

Türkiye; 35 yıldır PKK Terör Örgütüyle göğüs göğüse mücadele veriyor.

On binlerce şehit veren ülkemizin canının ne kadar yandığını Avrupalılar anlayamaz, hissedemez ve bilemez.

Dün Avrupa’nın da başkenti sayılan Belçika’nın başkenti Brüksel’de iki ayrı yerde patlamalar oldu. İlk belirlemelere göre havaalanındaki patlamada 13, metrodaki patlamada da 10 günahsız kişi hayatını kaybetti. Paniklediler, kaosa düştüler.

Bu Belçika; PKK Terör Örgütünün Avrupa’daki en büyük destekçisi. Ve Avrupa ülkelerinin tamamı. PKK’nın terör örgütü olduğu gerçeğini halen kabul etmeyen daha birçok batı ülkesi.

Daha düne kadar bile Brüksel’de, Türkiye-Avrupa Birliği görüşmelerinin yapıldığı binanın karşısına terör örgütünün çadırının kurulmasına izin verdiler. Ve bu çadıra PKK bayrakları asıldı.

Şimdi; destek oldukları terör örgütlerinin başka bir versiyonu kendi başkentlerinin tam kalbinde bombalar patlatıyor. Masum insanların canlarını alıyor.

O zaman Türkiye’yi anlayacaklar. Türkiye’nin acı tecrübelerinden ders çıkaracaklar. Türkiye’ye karşı terör saldırıları yapan örgütlere destek olmamaları gerektiğini içlerinde hissedecekler.

Bu saldırıları tabii ki şiddetle reddediyoruz, kınıyoruz. Saldırıları kahpece işlenmiş cinayetler olarak addediyoruz. Biz bu canice işlenen katliamların acısını iliklerimize kadar hissetmiş bir milletiz. Dolayısıyla acıları içtenlikle yaşarız.

Demem o ki; terör, ulusların bütüncül olarak mücadele etmesi gereken bir yapılanma. Hepimizin ortak düşmanı. Bu gün sizde patlatıyorlarsa yarın bizde. Bu gün biz mücadelede yalnız kalırsak yarın siz yalnız kalırsınız.

Söylenecek tek bir söz vardır; “TERÖRLE MÜCADELEDE TÜM ÜLKELER SAMİMİ VE OMUZ OMUZA MÜCADELE VERMELİDİR” 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde