02 Mayıs 2024

Rahmetle ve Saygıyla Anıyoruz

  • PDF

“Acıyı çeken bilir” demişler.

Bu deyim tam yerinde. Çünkü acı düştüğü yerde daha derinden hissediliyor. Bunu kim demişse doğru demiş.

30 Nisan tarihleri bizim yaşamımızda derin yaraların açıldığı bir tarihtir. Babamızın aramızdan ayrılıp ebediyete gittiği tarihtir. Biz de 30 Nisanlarda babamızı kaybedişimizi yeniden yaşarız. Babasını kaybedenlerin acısını anlarız.

Tam 20 yıl geride kaldı. Sanki dün gibi. Ancak hayat her türlü acı ve tatlısıyla devam ediyor.

Ayakta kalabilmek, mücadele etmek, her babanın gelecek kuşakları için duyduğu hisler, hedefler sizde de oluşuyor ve artık sizin de sorumluluklarınızın olduğu farkındalığı ile hayata tutunmaya çalışıyorsunuz.

20 yıl önceydi. Aniden bırakıp gitti tüm sevenlerini. Kimisinin çok sevdiği öğretmeni, kimisinin çok sevdiği abisi, kimisinin çok sevdiği Mehmet hocası, dert ortağı, sırdaşı, babası, dayısı, eniştesi vesaire… vesaire…

Biz 20 yıldır aramızda olmayan öğretmen babamızdan aldığımız aile terbiyesi ve çevre etkisiyle onurlu yaşamımıza devam ettik.

53 yaşındaydı.

Biz de 50’ye dayandık.

Bütün acımasızlığı ile ne de çabuk geçmiş yıllar.

Rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

Mekanın cennet olsun BABA…

 

Ticaret Odası Seçimleri

Ticaret Odası seçimleri için meslek grubu adayları ziyaretlerde bulunuyorlar.

Başkan Tayfun Karataş ve ekibi ilçe turlarını tamamlayıp Fatsa merkezde çalışma yapıyorlar.

Ticaret Odasında tek liste var. Seçim 2 Mayıs Perşembe günü.

Tayfun Karataş bu odada 4 yıldır başkanlık yapıyor. Tecrübe sahibi oldu. Zaten karşısına aday çıkmadı. Bir bütünlük içerisinde seçimlere gidiliyor. “Karşımda aday yok” diye de farklı davranışlarda bulunmuyor. Mütevazılığı ve hizmet yapma anlayışıyla hareket ettiğini biliyoruz. Aynı duyarlılıkla ikinci dönem başkanlık yapmak istiyor. Aslında Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası yedi ilçeden oluşan ve bin 500’e yakın üye kapasitesiyle ciddi bir büyük kuruluş. Bu kurumun üzerine düşen görevleri yapması bir nevi yöneticilerinin ufkuna ve bakış açılarına bağlı. Öncülük etmeleri gereken alanlarda zamanlama hatası yaparlarsa memleket adına çok şey kaybedileceği bilinmeli. Çünkü oda Fatsa ve çevresinin en etkili kurumu ve bölgesi için atılacak her olumlu veya olumsuz adıma yön verebilecek güçte.

Tayfun bey oluşturacağı kadrosuyla bu ağırlığı ve kurumsal saygınlığı koruyabilecek tecrübe ve birikime sahip bir kişiliktir.

Başarılar dileriz…

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde