28 Mart 2024

Yağlı Boya Resim Sergisi İlgi Gördü

  • PDF

tablo26-6-2013Fatsa Özel Sevgi Kültür ve Sanat Evi’nin düzenlediği yağlı boya resim sergisinin açılışı Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen, CHP Ordu İl yönetim kurulu üyesi Bahtiyar Çavuşoğlu, Fatsa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celal Acar, ADD Fatsa Şube Başkanı Kemal Erken ve çok sayıda misafirin katılımıyla gerçekleşti.

Serginin açılışından önce halkoyunları grubunun dans gösterileri izlendi.
Serginin açılış konuşmasını yapan Fatsa Özel Sevgi Kültür ve Sanat Evi yetkililerinden Sevgican Özel; “Bugün bütün 1 yılın çalışması olan yağlı boya resim sergimizin açılışını yapıyoruz. İçeride bulunan eserlerin sahibi tüm sanatçı arkadaşlarımı bu gayretli emeklerinden dolayı tebrik ediyor, hepsinin emeklerine sağlık diyorum. Bugüne kadar bütün sergi açılışlarımızda bizi yalnız bırakmayan, bugün de Ordu’dan Fatsa’ya 2. kez gelmek zorunda kalmasına rağmen yine yanımızda olan Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Güldere’ye çok teşekkür ediyoruz. Kendisinden sergimizin açılışını gerçekleştirmesini rica ediyorum” şeklinde konuştu.

Serginin açılışını gerçekleştirmeden önce konuşma yapan Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen; “Fatsa Özel Sevgi Kültür ve Sanat Evi’nin bütün programlarına fırsat buldukça katılmaya çalışıyorum. Birçok dal da çok güzel çalışmaları var. Kendilerini bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Serginin açılışından önce kısa bir konuşma yapan ADD Fatsa Şube Başkanı Kemal Erken ise; “Fatsa Özel Sevgi Kültür ve Sanat Evi bu ve bunun gibi güzel çalışmalarda, etkinliklerde bulundukları için tebrik ediyorum. ADD Fatsa Şubesi olarak bizlerin çalışmalarında da desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ADD Fatsa Şube Başkanı Kemal Erken konuşmasının ardından Fatsa Özel Sevgi Kültür ve Sanat Evi adına Sevgican Özel’e hatıra olmasını istediğini belirterek bir Teşekkür Belgesi verdi.
Serginin açılışını gerçekleştiren Erkan Gülderen sergiyi büyük bir beğeniyle gezerek eserler hakkında Sevgican Özel’den bilgiler aldı.tabl26-6-2013tablo-26-6-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde