29 Mart 2024

Kahraman: “Pırlanta yılbaşı İçin Eşsiz Bir Hediye”

  • PDF

evenn

Fatsa Even Kuyumculuk Mağaza Müdürü Sezgin Kahraman pırlanta alımı ve kullanımı hakkında önemli bilgiler verdi. Pırlanta alırken dikkat edilmesi gereken birçok önemli husus olduğunu ifade eden Kahraman, pırlantanın her bütçeye göre alınabilecek bir mücevher olduğunu söyledi.

“Her Bütçeye Uygun Pırlanta Var”

Kahraman: “Pırlanta sanıldığı kadar çok uçuk rakamlara satılan pahalı bir mücevher değil. Her bütçeye uygun pırlanta bulmak mümkün. Ayrıca vatandaşlar sadece alışveriş için değil pırlanta hakkında merak ettikleri tüm soruları cevaplandıormöak için de bize gelebilirler” dedi.

“23 Yıllık Tecrübe”

Hereke pırlanta gibi bir yıl dilediğini ifade eden Kahraman Even Kuyumculuk’un farklı olduğunu söyledi. Kahraman: “biz kurumsal bir firma olarak 23 yıllık bir geçmişe sahibiz. Bu tecrübemizin yanında güleryüz, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti temelleri üzerine kurulu çalışma anlayışımız da baha uzun yıllar kalitemizi koruyacağımızın teminatıdır. Kaliteden asla ödün vermeyen anlayışımız çerçevesinde müşteri her zaman haklıdır” dedi.

“Altın Kolye Hediye”

Yılbaşında en güzel hediyenin pırlanta olduğunu kaydende Kahraman: “Pırlanta yılbaşında alınabilecek en güzel hediye. Aldığınız kişi bu güzel hediyeyi asla u8nutmayacaktır. Ayrıca bizde pırlanta alan herkese altın kolye hediyesi var. Ödemelerde de birçok kolaylık sağlıyoruz. Bizde asıl iş ürünü satınca değil sattıktan sonra başlıyor. Her ay, en az iki ayda bir ürünün periyodik bakımını ve gerektiğinde tamiratını ücretsiz yapıyoruz. Bize gelen asla pişman olmayacaktır” şeklinde konuştu.

evennnn

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde