28 Mart 2024

“Güzel Şiir Okuma” Yarışması Yapıldı

  • PDF

DSCN66817-4-201323 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçemiz ortaokul öğrencileri arasında Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında “Güzel Şiir Okuma” yarışması yapıldı.

Yarışmanın jüri üyeliğini Atatürk Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Edebiyat öğretmeni Ezel Bayır, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni Yılmaz Özcan, Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat öğretmeni İsmail Esti, Ticaret Meslek Lisesi Edebiyat öğretmeni Ali Bektaş ve Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Edebiyat öğretmeni Hayati Türkmen yaptı.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında 15 ortaokulun katıldığı şiir yarışmasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Uçak öğretmenler, öğrenciler ve veliler büyük beğeniyle izledi.Yarışmaya katılan öğrenciler birbirinden güzel şiirleri en güzel şekilde okumaya çalıştılar.

Yarışma sonunda “Sokak Çocuğu” adlı şiiri ile Sakarya Ortaokulu’ndan Aydora Furkan Bay 93,4 puanla birinci, “Çocuk Dedim Ya” adlı şiiri ile Merkez Ortaokulu’ndan Nezaket Kevser Tatlıgül 88,6 puanla ikinci, “Etme” adlı şiiri ile Büyükata Ortaokulu’ndan Ecenaz Çelik 87,8 puanla üçüncü oldu.

Güzel Şiir Okuma” yarışmasının yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri daha sonra belirlenecek bir tarihte Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında düzenlenecek törenle verilecektir.DSCN670617-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde