20 Nisan 2024

CHP’ Ye Toplu Katılımlar Devam Ediyor

  • PDF

chp30-10-2013Fatsamızda spor faaliyetlerinde büyük bir özveriyle gençlerimize spor eğitimi veren ve bir çok başarıya imza atan Ferhat AKDEMİR ve arkadaşları ile birlikte partimize katılma kararı almışlardır.

Daha önce bazı siyasi partilerde aradıklarını bulamayan bu arkadaşlar Cumhuriyeti kuran Kuva-yi Milliye ruhuna sahip, Kurtuluş Savaşımızı başarıya ulaştırarak, yıkılmış osmanlı imparatorluğunun üzerinde yepyeni bir devlet inşa edin  CHP’ ye katılma kararı almışlardır.

Bu kararlarından dolayı kendilerini kutluyorum. Umarım bu gençler Cumhuriyet Halk Partisinde yararlı i şler yapacak ve ilçemizdeki gençlere örnek olmaya devam edeceklerdir.Bu nedenle partimizin henüz üye olmamış gençlerimizi de partimize  davet ediyorum. Çünkü gençler geleceğimizdir. Bu yaşlarla siyası deneyim kazansınlarki gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olslunlar.

Bu duygu ve düşüncelerle partimize katılan gençlerimize ve Akdeniz Tekvando ihtisas kulübü sahibi Ferhat Akdemir’e teşekkür ediyor, siyası yaşamlarında başarılar diliyorum.

 CHP Fatsa İlçe Başkanı 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde