29 Mart 2024

Enver YILMAZ coşku ile karşılandı “Birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimi kazanacağız.”

  • PDF

envr11-12-2013Ordu Büyük Şehir Belediye Başkan Adaylığı açıklandıktan sonra seçim çalışmalarına start veren Enver Yılmaz Fatsa Cumhuriyet Meydanında vatandaşlar ile kucaklaştı ve sonra da coşkulu halka hitap etti.
200 araçlık konvoyla Akçay’da karşılandıktan sonra önce Ünye’ye uğrayan AK Parti Ordu Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz’ın ikinci durağı Fatsa oldu. Fatsa halkı AK Parti Ordu Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz’ı adeta bağrına bastı.
Ordu Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz’a AK Parti Ordu Milletvekilimiz İhsan Şener, Ak Parti Milletvekili Fatihhan Ünal, AK Parti 23.Dönem Milletvekilimiz Ayhan Yılmaz, AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Akyol, AK Parti İlçe Başkanımız Fatih Sözen, Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, AK Parti Belediye Başkan Adaylarımız Ahmet Özyurt, Yakup Yeşiltaş, İbrahim Karamolla ve Ahmet Müezzinoğlu’da eşlik ettiler.

Belediye Başkanımız Anlayan İle Halkı Selamladı
AK Parti Ordu Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz otobüs ile Fatsa Cumhuriyet Meydanı’na giriş yaparken otobüsün en önünde Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ile halkı selamladı.
AK Parti İlçe Başkanımız Fatih Sözen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz’a Fatsa Belediyespor atkısı hediye ederken, AK Parti Fatsa Kadın Kolları Başkanımız Ruhan Çaykara ve AK Parti Fatsa Gençlik Kolları Başkanımız İbrahim Eroğlu AK Parti Ordu Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz’a birer buket çiçek taktim ettiler.

“Birlik Ve Beraberliği Sağlayacağız”
Coşkulu Fatsa halkının karşısında konuşan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz tek hedeflerinin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak olduğunu belirterek, “Milletvekillerimiz burada, il teşkilatımız burada, önceki çok kıymetli arkadaşımız Milletvekilimiz Ayhan Yılmaz burada, Sayın Numan Kurtulmuş’u, tüm Milletvekillerimizle eski bakanımızla Sayın Ertuğrul Günay ile ile Sayın İdris Naim Şahin’i ile tek hedefimiz var; 30 Mart 2014 tarihinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığını Ordu’ya kazandırmak. Her yerde söylüyorum, bu birliği ve beraberliği sağlayacağız. Allah 3 dönem Milletvekilliğinin ardından Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını nasip etti, sorumluluğumuz var. Sorumluluğumuz bu topluluğu siyaseten yerel yönetimlerde temsil edebilmek. Biz 11 yıllık iktidarda olan bir siyasi partiyiz. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız ortada. Bir dünya lideri olan Başbakanımızın başımızda olmasının onurunu ve gururunu yaşıyoruz. 2001 seçimleri öncesi Sayın Genel Başkanımıza muhtar dahi olamaz diyenler bugün bizimle beraber, ‘Biz yanıldık, dünya liderinin partisinin büyükşehir başkan adayısın emrindeyiz’ diye destek veriyorlar. O kadar çok güçlü bir siyasi partiyiz ki o kadar çok güçlü bir yapımız var ki birlik ve beraberliği sağlayarak bu seçimi kazanacağız. Daha çok mitingler yapacağız. Yeri geldi Fatsa’da kalacağız” dedi.

“Beldeler Kapatılmadı İlçe Belediyeleri İle Birleştirildi”
Birleştirilen beldelere de tek tek gideceklerini ifade eden AK Parti Ordu Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz, “8 tane beldemize gideceğiz, diyeceğiz ki; arkadaş bu iş muhalefetin dediği gibi değil. Beldeler kapatılmadı, beldeler ilçe belediyesi ile birleştirildi bu sayede hizmetimiz daha fazla büyüyerek devam edecek. Özel İdare’nin tamamı büyükşehire kaldı. Kanalizasyon, su, itfaiye hizmetleri ve otogar hizmetlerinin tamamı büyükşehire kaldı. Ordu ilinin tamamına bugün itibari ile 190 milyon para girerken 30 Mart tarihinden 1 gün sonra sonra Ordu ilinin tamamına 390 milyon lira para girecek. Bu para Ordu’ya ve ilçelerine köylerine harcanacak” diye konuştu.

“Kaynaklar Büyükşehir İle 2 Kat Arttıyor”
Konuşmasında muhalefet partisini de eleştiren AK Parti Ordu Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz, “Cumhuriyet halk Partisi 1970 yılında birinci boğaz köprüsüne karşı çıktı. Rahmetli Özal’ın döneminde ikinci boğaz köprüsüne karşı çıktılar. Şimdi üçüncü boğaz köprüsüne başlıyoruz. İstanbul’a üçüncü bölgeye Dünya’nın en büyük hava limanını yapıyoruz. CHP yine karşı çıktı. Kanal İstanbul’a CHP karşı çıktı. Günde 1 milyon yolcu taşıyan Marmaray’ın açılışını CHP Genel Başkanı protesto etti. Bizim bu Milletimize borcumuz var. Hükümetimiz genel iktidarımız Ordu’ya ve tüm ilçelerine şu hizmeti getirmedi diyen bir Allah’ın kulu varsa gelsin bunu Fatsa’nın meydanında söylesin. Bütün hizmetlerin sevki ve idaresi için Ordu Büyükşehir oldu. Para kaynakları iki katı arttı. Belediye bünyemizdeki genel müdürlüklerin bazılarını ilçelerimize kuracağız. Muhalefet Büyükşehir’e karşı çıktı. Niye karşı çıktıklarını bilmedikleri gibi kendi içlerinde ittifak yok. Ben bütün partilerimizin belediye başkan adaylarına başarılar diliyorum. Centilmence demokratik bir seçim olmasını özellikle temenni ediyorum. Zira Milletimizin sağ duyusuna biz her zaman güvendik. Çıktığımız bu yolculukta Allah bizleri mahcup etmesin diyorum. Allah Başkanımızı Türkiye’nin bu partinin başından eksik etmesin. Allah Sayın Kılıçdaroğlu’nu CHP’nin, sayın Bahçeli’yi MHP’nin başından eksik etmesin. Allah yar ve yardımcımız olsun, Allah bizlere yardımcı olsun” şeklinde konuşmasını sona erdirdi. AK Parti Ordu Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz konuşmasını tamamladıktan sonra Milletvekillerimiz il ve ilçe başkanımız ve aday adaylarımız ile birlikte el ele tutuşarak meydandaki halkı selamladıktan sonra Ordu’ya hareket etti. enver11-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde