29 Mart 2024

“Yerel Seçim Çalışmalarımız Devam Ediyor''

  • PDF

dogan8-1-2014Fatsa CHP İlçe Başkanı Doğan Çelebi gündemle ilgili konularda açıklamalar yaptı.

Doğan Çelebi; yerel seçim çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bu hafta 4 Ocak cumartesi günü Yalıköy beldesini ziyaret ettik. Yaptığımız ziyarette Ordu büyükşehir belediye başkan adayımız Seyit Torun ile Fatsa belediye başkan adayımız Dr.Zeki Ulvi Suvarioğlu beraberinde ziyeretlerde bulunduk.

Yaptığımız ziyeretlerde halkımızın yoğun ilgisiyle karşılaştık. Onların ne kadar memnun olduklarını görmek bizide o kadar memnun etti. Halkımız iki adayımızı da bağrına bastı. Halk bir an önce bizi hem yerel,hem de genel seçimlerde “bu iktidardan kurtarın” diyor. Yerel seçim çalışmalarımızın ilk durağı yalıköy beldesi oldu. Adayımız Dr. Zeki Ulvi Suvarioğlu ile ilkkez çıktığımızı bu çalışmalardan ve halkın bize gösterdiği ilgiden memnun olduk. Çalışmalarımızda gördük ki adayımızı halkımız bağrına basacak ve kucaklayacaktır.Bu başlangıçta göstermiştir ki; ne kadar doğru bir adayla yola çıktığımızın bir göstergesi olmuştur. Biz bizi coşkuyla karşılayan yalıköylü halkımıza teşekkürü bir borç biliriz. Çalışmalarımız artan bir tempo ile ve halkımızdan aldığımız moralle, şevkle ve büyük bir azımle  devam edecektir.

Sayın Çelebi; devamla bu haftasonu yani 11.01.2014 Cumartesi günü saat 13.00 de gazeteci yazar Ümit Zileli’ nin parti binamızda bir söyleşi düzenleneceğini söyleyerek söz konusu yazarın güncel konluradki değerlendirmelerinin önemli olacağını izlenmesi ve dinlenmesi gerektiğini söylerek tüm Fatsa halkını bu söyleşiye katılmaya davet etti. Fatsa İlçe Başkanı Doğan Çelebi Fatsa’ daki yerel seçim çalışmalarının bir şenlik havasında geçmesi dileği ile Fatsa CHP Yönetim Kurulu adına halkımıza saygılarımızı ve sevgilerimize sunarız diye sözlerini bitirdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde