28 Mart 2024

“Önceliğimiz aile, kadınlar ve çocuklarımızdır”

  • PDF

mhp22-1-2014Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa Kadın Kolları üyeleri, uzun zamandır seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirterek; en büyük projemiz ve önceliğimiz aile, kadınlar ve çocuklardır” ifadesinde bulundular.

MHP Kadın kolları yöneticileri gazetemize yaptıkları ziyaret sırasında, seçim çalışmalarına başladıklarından bu yana kendilerine ve partilerine olan ilgi ve alakanın her geçen gün arttığını belirterek; MHP Fatsa Kadın Kolları Başkanı Fatma Neriman ÇÖRTÜK yaptığı açıklamada: “Seçim çalışmalarımız hızlandı ve bu süreçte bir fiil çalışmaktayız. 2009 yılından bu yana Mustafa SADE belediye başkan adaylığı yarışında en önemli isimlerden birisi ve 2009 yılından bu yana herkesin dilinde olan bir isim. Tanınan bir isim ve bilinen bir sima. Bizde MHP Fatsa Kadın Kolları olarak Mustafa SADE ile yolumuza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Son çeyrekte yerel basınımızı ziyaret etmek istedik. Bizler çalışmalarımızı tamamiyle gönül hesabına dayalı olarak yapmaktayız. Bizim gibi MHP’ye gönül bağı ile bağlı bayanlarımız partiden ve sosyal medya’dan bizlere ulaşabilirler ve çalışmalarımızda bizlerle yer alabilirler” dedi.

Fatsa’daki kadınların kendilerine yönelik projeler talep ettiklerini ifade eden F. Neriman Çörtük: “Ev hanımları genellikle kendilerine yönelik projeler üretilmesini istiyorlar. Ev bütçesine katkı yapmak istiyorlar. İlk hedefimiz kadın, aile ve çocuklara yönelik projelerdir. Her mahallede çocukların rahatlıkla oynayabileceği oyun evleri ve yine bununla beraber kadınlarımızın el işlerini değerlendirebileceği projelerimiz var. Birlik ve beraberlik içinde bu faaliyetlerimizi gerçekleştirmeyi amaç ediniyoruz. Mustafa Başkanımızın da çok güzel projeleri var. Bu projelerini ilerleyen günlerde kendisi açıklayacaktır. Kadına yönelik, çocuklara yönelik çok güzel projelerimiz var. Şehri geliştirebilecek insandır. Projelere aileden başlamakta temel dayanağımızdır. Önceliğimiz aile, kadınlar ve çocuklarımızdır” diye konuştu.

Fatsa’da ki tüm kadınlardan destek bekliyoruz diyen F. Neriman Çörtük: “MHP Fatsa Kadın Kolları olarak tüm kadınlardan bizlere destek olmasını, bizimle beraber el ele yanımızda olmalarını istiyoruz. Bizim en büyük projelerimiz onlar için. Bu sebeble hanımlarımız bizleri takip etsinler ve yanımızda olsunlar” diyerek açıklamalarına son verdi.mhpk22-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde