20 Nisan 2024

Mustafa Sade Fatsalılar İle Kucaklaşmaya Devam Ediyor

  • PDF

clek19-3-2014MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade seçim çalışmaları kapsamında Fatsa’nın her bir köşesini adım adım karış karış geziyor. Büyük bir halk desteğini arkasına alarak yerel seçimlere hazırlanan Mustafa Sade, “Örnek belediyecilik neymiş tüm Karadeniz görecek” dedi.

Mustafa Sade’nin konuşmaları şöyle gelişti;

Benim Arkamda Bir Hak Birde Halk Var
“Bizim arkamızda ne devlet gücü var, ne de hükümet gücü var! Ne belediye gücü var, ne kaymakamlık gücü var, ne de valilik gücü var! Yüce rabbim ne verdiyse kendi öz sermayemle bu işe koyulduk ve devam ediyoruz. Çok zor bir işe talip olduğum ifade etmek istiyorum fakat bu işin zorluluğunu bile bile Allah’a şükürler olsun gittiğim her yerde, her köyde, her beldede müthiş bir ilgi alâka gördüm. Belediye başkanı şehri emin olmalı.”

Bazıları Gibi Olmayacağım
“Şu anda Sakarya Mahallesi seçmen adayı 6000 ama geçtiğimiz seçimde ise 8000 seçmen vardı? Geçen dönem Mustafa Sade seçimi almıştı ama dürüstlükten adaletten bahsedenler Kurtuluş ve Sakarya Mahallesine köylerden seçmenler getirdiler. O dönemde köyler ve beldelerde ki vatandaşlarımız Fatsa için oy kullanamıyorlardı. Burada şunu özellikte ifade etmek istiyorum. Dürüstlükten adaletten ve haktan ayrılmayacağıma sizin huzurunuzda söz veriyorum. Bazıları gibi şahsıma, arkadaşlarıma, aileme Fatsa belediyesinin parasını peşkeş çekmeyeceğime söz veriyorum.”
Hayatımda Hiç Kimseyle Kavga Etmedim
“Bizim başarımızdan açıkça korkan bazı vatandaşlar yani belediyeden nemalanan kişiler ile peşkeş çekenler sürekli sağda solda konuşuyorlar. Diyorlar ki, ‘Milliyetçi Hareket Partisi belediyeye gelirse siz belediye binasının önünden geçemezsiniz.’ Ben Mustafa Sade’yim, hayatımda hiç kimseyle kavga etmedim. Benim etrafımdaki kişilerinde kavgayla işi yoktur.”

Mustafa Sade daha sonra seçim beyannameleri hakkında bilgiler verdi. Projeleri hakkında soru soran vatandaşlarla sohbet etti.clk19-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde