29 Mart 2024

“Fatsa halkı bize teveccüh gösterecektir”

  • PDF

dgn19-3-2014Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Doğan Çelebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fatsa Basınıyla kahvaltı’da biraraya geldi.

Fatsa halkı’nın, gençlerinin, kadınlarının geleceğe daha umutla baktığı bir Fatsa’yı adayımız ve kadromuzla yaratacağımıza yürekten inanıyorum diyen Chp İlçe Başkanı Doğan ÇELEBİ; “Bizim Fatsa için yapacaklarımız ve düşündüklerimiz uzun ve kısa vadede gençlerimizin sosyal sorunlarını ve işsizlik sorunu’nu ince eleyip sık dokuyarak çözmektir” dedi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü sebebiyle kısa bir açıklama yapan Çelebi; “Bugün 18 Mart Çanakkale Zafer Haftası’nın 99. yıldönümüdür. 18 Mart dünya tarihinde Türk Ordu’sunun çok önemli bir zaferidir. Ordu’muzun kahramanca mücadelesinin örneğidir. Bu savaş dünya’da dengeleri değiştirmiş ve birçok ülke’ye örnek olmuştur. Bu savaştan Türk ordusu alnının akıyla çıkmıştır” diye konuştu.

“Bu bilgi birikimi bizim adayımız’da mevcuttur”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim çalışmalarıyla ilgili siz değerli basın mensuplarını bilgilendirmek maksadıyla bir aradayız diyerek açıklamalarına devam eden Doğan ÇELEBİ; “Partimiz bu seçimde herkesi kucaklayarak ve herkese hitap ederek; bozulan birliğimizi ve dirliğimizi toparlamanın amacındadır. Belediye Başkan Adayımızla birlikte köy köy, belde belde gezerek seçim çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İlk zamanlar CHP’nin Fatsa’da aday çıkartamayacağı yönünde söylentileri vardı. Fakat Fatsa’da CHP öyle bir aday buldu ki; Fatsa’yı daha çağdaş Fatsa haline getirebilecek, Fatsa’da daha önce söylenmemiş konulara değinebilecek bir aday. Ekonomik, kültürel, sosyal ve siyasal konularda belediye başkanlarının bilgisi ve birikimi olmalıdır. Bu bilgi birikimi bizim adayımız’da mevcuttur. Bugün’e kadar gerçekleştirdiği icraatlara baktığımızda bu donanımı adayımızda görüyoruz” şeklinde ifadelerde bulundu.

“Tüm ücra köşelere ulaştık”

Dar ve kısıtla zaman dilinde en ücra köşelere ulaştıklarını belirten Doğan ÇELEİ; “Bizim adayımız doğru olanları seçmenleriyle paylaşmaktan kaçınmamıştır. Yaptığımız ve yapabileceğimiz şeyleri şeçmenlerimizle paylaşmaktayız. Seçim çalışmalarımız olabildiğince organize şekilde devam etmektedir. Fatsa’nın en ücra köşelerine ulaşmayı hedefledik. Bu dar ve kısıtlı zamanda tüm ücra köşelere ulaştık. Hatta 2,3 tur attığımız bölgelerimiz var” dedi.

“Tüm beldelerimizin sorunlarını biliyoruz”

Fatsa ve beldeleri’nin tüm sorunlarını bildiklerine vurgu yapan Çelebi; “Fatsa büyük bir kent olabilme özelliklerinin malesef hiçbirini taşımamaktadır. Hatipli’nin, İslamdağ’ın ve tüm belde ve köylerin sorunları biliyoruz. Orada’ki insanların yaşam standatlarını yükseltmek için ne gerektiğini biliyoruz. Biz bu sorunların birdaha gündeme gelmemesi için ilk etapta o sorunları çözmek zorundayız. Orada’ki vatandaşların en temel sorunlarını halletmek için elimizden geleni yapacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Fatsa’da temel amacı birlik ve bütünlük içinde; Türkiye’nin var olan ekonomik olanaklarını eşit ve sosyal adalet paylaşımı içinde insanlara sunup; insanların yaşam seviyesini arttırmaktır” diye konuştu.

“Fatsa Halkı bize teveccüh gösterecektir”

Belediye Meclis Üye Adayları’nın büyük çoğunlunun bayanlardan oluştuğunu ve bunun Fatsa tarihinde ilk olduğunu söyleyen Doğan ÇELEBİ; “Biz kadınlarımızı seçimlerde her zaman önde görmek istiyoruz. Belediye Meclis üyelerimizin 13 tanesi kadınlardan oluşmaktadır. Belki bu rakam Fatsa tarihinde ilktir. Kadınlar herzaman yapıcıdır, güvenilidir. Bizde yönetim ve meclis olarak gittiğimiz köylerde adayımızı anlattığımızda insanlar ikna oluyor ve konuşmamızın sonunda oyumuz sizindir diyorlar. Bizim Fatsa için yapacaklarımız ve düşündüklerimiz uzun ve kısa vadede gençlerimizin sosyal sorunlarını ve işsizlik sorunu’nu çok ince eleyip sık dokuyarak çözmektir. Ben inanıyorum ki Fatsa halkı bize teveccühü’nü gösterip sandıkta ki tercihini bizden yana yapacaktır diye düşünüyorum. Fatsa halkı’nın, gençlerin, kadınların geleceğe daha umutla baktığı bir Fatsa’yı adayımız ve kadromuzla yaratacağımıza yürekten inanıyorum. Hekese sevgiler ve saygılar sunuyorum.dogn19-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde