03 Mayıs 2024

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin: “Bu Ülkenin Varlığını Birliğini Diriliğini Korumak, Bu Vatanı İlelebet Bu Milletin Yurdu Olarak Geleceğe Taşımak Bizim Namus Borcumuzdur”

  • PDF

idris kn 640x415

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Ordu’da İl Özel İdaresi tarafından tamamlanan çalışmaların toplu açılışına katıldı. Ordu İl Özel İdaresi bahçesinde düzenlenen toplu açılış törenine Bakan Şahin’in yanı sıra eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Mehmet Hilmi Güler, Ordu Valisi Orhan Düzgün, AK Parti İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz, Ordu Milletvekili İhsan Şener, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, İl Genel Meclis Başkanı Engin Tekintaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Aydın, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreni, Ordu Müftülüğü personelinden oluşan mehter takımının gösterisi ile başlarken, Ordu Anadolu Lisesi halk oyunları ekibinin gösterisinden sonra konuşmalar ile devam etti. Burada konuşan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, şunları söyledi:

“Bizden öncekiler keyif edip gitmediler bu dünyadan. Onlar da yerine göre demir çarık, sabanın kuyruğundan tutarak atın sırtında koşarak, yürüyerek bu hayatı yaşadılar. Bu toprakları sahiplendiler ve bize miras bıraktılar. Bazen insanların, bazı nesillerin şansına zorluklar düşer, dönemin zorlukları düşüncenin zorlukları, çalışmanın zorlukları düşer. Biz her şeye karşı hakkın emri ile halkın hizmetinde bu vatanın emrinde olmaya devam ediyoruz. Hizmet, çalışmak bizim sorumluluğumuz bu ülkeye sahip olmak, bu ülkenin varlığını birliğini diriliğini korumak, bu vatanı ilelebet bu milletin yurdu olarak geleceğe taşımak bizim namus borcumuzdur. Yaşasın milletimiz, yaşasın ülkemiz, yaşasın bayrağımız. Bu yolda önümüze çıkacak hiçbir şer güç hiçbir engel bizi yolumuzdan, bizi sevdamızdan, bizi aşkımızdan döndüremez, döndüremeyecek. Zaman bizi eskitemeyecek. Zaman içinde bizim inancımız bizim ideallerimiz bizim hevesimiz bizim vatan sevgimiz ülke sevdamız çalışma gayretimiz hep birlikte işçisi ile memuru ile köylüsü ile şehirlisi ile güçlenerek devam edecek.”

Bakan Şahin’in konuşmasının ardından protokol mensupları tarafından toplu açılış kurdelesi kesildi.

idris konus 640x407

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde