04 Mayıs 2024

BAŞKAN ANLAYAN MEŞE EVLERİNE KONUK OLDU

  • PDF

meseee

Fatsa Belediyesi Asfalt yol çalışmalarını Gündüz- Gece sürdürüyor. Ekipler gündüzleri asfaltlanacak yolların alt yapısını hazırlıyor, asfaltlamayı başlatıyor ve bu asfaltlama gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor.Çalışmalar Dolunay mahallesi , Meşe evleri sitesi çevresinde tamamlanmış durumda.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan,Başkan yardımcıları Muharrem Aktepe ,Bülent Yücetepe ve Belediye meclis üyeleri dün gece Meşe evleri sitesine konuk oldu burada site yöneticileri Halil İbrahim yaran   ve site sakinleri Başkan Anlayan ve misafirleri Lokallerinde ağırladılar.Asfalt yol için çok teşekkür eden Halil İbrahim Yaran,Belediyemizden Allah razı olsun bizi tozdan çamurdan kurtardı sitemizin en büyük sorunu yol idi.1.5 Yıldır tozdan,çamurdan bıkmıştık.Arabalarımız sanayiden gelemiyordu.Artık huzura erdik.Yollarımız çok güzel oldu.Bizimde en büyük sorunumuz çözümlenmiş oldu.Bence belediyemizin yaptığı bir çok hizmetin yanında en büyük hizmeti bu asfalt yollardır dedi.Gittikleri sitelerde   çok yakın ilgi gördüklerini belirten Başkan Anlayan,Meşe evleri sitesi sakinlerine çok teşekkür etti.

Dolunay mahallemizdeki asfaltlama çalışmalarımızın % 90 ini tamamlamış durumdayız. Aralık sonuna kadar İnşallah Ünye sınırımıza ulaşacağız ve Fatsa da çamurlu yol bırakmayacağız dedi.

Başkan Anlayan Asfalt yol hedeflerini bu yıl 150.000m2. den 300.000m2 ye çıkarttıklarını ve şuana kadarda 235.000 m2. Asfalt yol yaptıklarını söyledi.

Aralık sonunda Doğusundan batısına kadar Programladıkları tüm yollarlı asfaltlayacaklarını belirten Başkan Anlayan, ayrıca site yollarımız haricinde Dolmuş yolunun da aynı paralelde ilerlediğini belirtti. Anlayan site yöneticimizin bir sözüne bende çok katılıyorum.Yüzlerce binlerce hizmet yaptık.Ama asfalt yoldan aldığımız hazı ve mutluluğu hiçbir çalışmamızdan almadık.Vatandaşlarımızın tamamı da asfalt yollardan çok memnun buda bizi çok mutlu ediyor.Bizde bu şevkle gördüğünüz gibi Kasım ayında bile asfalt döküyoruz.Meşe evlerinde toplam 81 daire var.Onların en büyük sorunu olan yol sorununu çözdüğümüz için bende çok mutluyum.Yolları hayırlı olsun dedi.

Anlayan site sakinlerine de teşekkür ederken, asfalt yaptığımız bölgelerde akşamları böyle sohbetler düzenliyoruz, hem vatandaşımı bilgilendirip, diğer çalışmalarımızda onlara bire bir olarak aktarıyor, Onlarında sorunlarını yüz yüze dinleyip çözüm yoluna gidiyoruz dedi.

mese

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde