04 Mayıs 2024

“Hayaldi Gerçek Oldu”

  • PDF

hayall640x430

Dolunay Mahallesi Gökdeniz sitesi sakinleri, site önünde yapılan asfalt yol çalışması için “hayaldi gerçek oldu” dediler.

Geçtiğimiz akşam sitelerinde Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve beraberindeki misafirleri ağırlayan Gökdeniz sitesi sakinleri adına söz alan yönetici Cemal Aslan: “Belediye Başkanımız bu akşam bizi şereflendirdi, kendisini sitemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk” dedi.

Aslan: “daha önce sayın başkan sitemizi ziyarete gelmiş ve ondan bazı isteklerde bulunmuştuk. Daha sonra itiraf etmeliyim ki bazı arkadaşlar, not aldı ama bu da siyasetçi, yapılmaz dediler. Ama sonrasında söz aldığımız tüm hizmetlerin tamamına yakını gerçekleştirildi. Biz Başkanımızı siyasetçi olarak görmedik ve görmeyeceğiz, en büyük hayalimiz asfalttı o da gerçek oldu. Biz Gökdeniz sitesi adına Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra kısa bir açıklama yapan Başkan Anlayan da; “Gökdeniz sitesi bizi çok iyi ağırladı. Site sakinlerine ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Anlayan; “burası yeni site olduğu için daha öncede kısa bir ziyarette bulunmuştuk. O zamanda bazı talepleri oldu, biz de yapabileceklerimizin sözünü verdik ve sözümüzü yerine getirdik. Buranın da diğer sitelerde olduğu gibi en büyük sorunu yol idi. O sorun hayal olmaktan çıktı ve gerçek oldu şu anda Gökdeniz sitesi önünde asfalt yolda hep beraber yürüyoruz. İnşallah çok kısa bir zaman sonra dolmuşumuz da buradan geçecek. Yavaş yavaş Dolunay mahallemizin de sonuna doğru yaklaşıyoruz. Asfalt yolda sona doğru geliyoruz. Ben bir kez daha bizleri misafir eden ve çok iyi ağırlayan Gökdeniz sitesi sakinlerine çok teşekkür ediyorum Durmak yok asfalta devam” dedi.

               

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde