03 Mayıs 2024

Başkandan Muhtarlara İşbirliği Çağrısı - Anlayan: “Fatsa’nın Hakkını Kimse Gasp Edemez”

  • PDF

kacaknufus 640x430

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, makamında ilçe merkez mahalle muhtarlarını toplayarak nüfus konusunda değerlendirme toplantısı yaptı.

Fatsa’da yaşayıp da nüfusu Fatsa’da olmayanların peşine düştüklerini belirten Anlayan muhtarlardan bu konuda destek istedi.

Anlayan yaptığı açıklamada: “Belediyemiz Emlak İstimlak Müdürlüğü Kent bilgi sistemini kurdu ve şehrin tamamına kayıt altına almak içinde çalışmalara start verdi. Birebir tespitlere başladık. Burada olumlu tepkiler alırken, bazen de olumsuz tepkilerle karşılaşıyoruz” dedi.

“Gerçek Nüfusumuz 100 bin”

Anlayan: “Derdimiz sadece dışarıdan nüfus taşımak değil, gerçekten özellikle Fatsa’da yaşayanları kayıt altına almak. Bütün hizmetlerimizi nüfusumuza göre alıyoruz. Kimsenin Fatsa’nın hakkını gasp etmeye hakkı yok. Şu anda merkezde yaptığımız ön çalışmada 100 bin nüfus çok rahat var. Ama tabela Nüfusumuz 70 bin. Yani 30 bin kaçak nüfusumuz var. Amacımız muhtarlarımızla koordineli çalışıp bu kaçak nüfusları tespit etmek” dedi.

“Kaçak Nüfusa Af Yok”

Vatandaşlara hitaben konuşmasını sürdüren Anlayan: “Ayrıca Vatandaşlarımıza da seslenmek istiyorum. Lütfen komşusu burada oturup da; burada nüfusu olmayanları bizlere bildirsinler. İlle de yazılmayacaklarsa hukuki işlemlere başvuracağız.

Hepimizin tek bir amacı var. Fatsa’ya kaliteli hizmet sunmak. Kaliteli hizmet için de gerçek nüfusumuzu bulmamız şart. Ben tüm hemşerilerimizden bu konuda duyarlılık ve destek bekliyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde