03 Mayıs 2024

“Beyceli Köyü 2013’te Suyuna Kavuşacak”

  • PDF

atif yuksell

İl Genel Meclisi Üyesi Atıf Yüksel çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

İlçemizde 2 ilkokulun çalışmalarının devam ettiğini belirten Yüksel: “Dolunay İlköğretim Okulu’nun yapımı devam ediyor. Aslancami İlkokulu’nun ihalesi yapıldı. Çalışmalara başlanacak. KÖYDES ile ilgili rutin yol çalışmalarımız da devam ediyor.

“Karla Mücadeleye Hazırız”

Kış mevsimi geldi. Artık kış hazırlıklarımızı tamamladık. Bundan sonraki süreçte karla mücadeleywe başlayacağız. Fatsa, kışa hazır durumda. Kışla mücadelede vatandaşlarımızı mağdur etmemek için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Ayrıca sadece ilçemizde değil Ordu genelinde Özel İdare kış hazırlıklarını tamamladı.

Önümüzdeki günlerde 2013 programımızı yapacağız. Programımız yapıldığında yine vatandaşlarımızla ve kamuoyuyla paylaşacağız.

“Beyceli Suyuna Kavuşacak”

Beyceli Köyü Kuz Mahallesi’ndeki su çalışmasında bir problem çıkmıştı. Beyceli gibi 2 köyümüz daha var. Bu köylerimizin müteahhiti kaçtı. Bu nedenle bazı aksamalar oldu. Beyceli Köyümüz 2013’te suyuna kavuşacak. Konuyla ilgili muhtarlarımızla irtibat halindeyiz. Muhtarlarımız da gerekl,i çalışmaları yapıyorlar. Bu köylerimizdeki su sorunları en geç 2013’te çözülecek.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde