03 Mayıs 2024

“Eğitimde Siyasilerimizle İstişarenin Faydasını Gördük”

  • PDF

saadetpatisi
Saadet Partisi (SP) Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan beraberinde yönetim Kurulu üyeleri Zikrullah Ciyüci, İsmail Odabaşoğlu ve Hüseyin Akot ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı’ya “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan, ziyaretlerinin bugüne nasip olduğunu belirterek, “Siyasi bir parti olarak bizim de eğitime katkımız olursa seve seve göreve her zaman için hazırız” dedi.
Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı ise ziyaretleri için Saadet Partisi İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek, “Burada çalışmalarımızı yaparken siyasilerimizin de desteği bizim için çok önemlidir. Daha önceki çalıştığım ilçelerde de siyasilerimizle çok iyi diyaloglar kurarak ve onların desteklerini de alarak gerek okullarımızın fiziki yönünden geliştirilmesi konusunda katkılarını aldım gerekse eğitim öğretim çıtasını nasıl artırabiliriz diye ilçede ilçe danışma kurulu toplantıları yaptım ve siyasi ilçe başkanlarımızı, parti başkanlarımızı da davet etmiştim. Bunların faydalarını da fazlasıyla gördüm. Çünkü insanın bir işte başarılı olabilmesi için istişare yapması gerekir ki; bizim önder olarak baktığımız Peygamberimiz(s.a.v) Suffa mektebinde devamlı istişare yapardı. Özellikle savaşlarda herhangi bir konuda karar verirken muhakkak istişare toplantılarını sık sık yapardı. Biz de kendimize onu örnek almaya çalışıyoruz. Bu şekilde inşallah ilçemizde 4 ay oldu göreve başlayalı, eğitim öğretim adına hep beraber bir şeyler yapabilirsek ne mutlu bize. Şu an İmam Hatip Liselerinin 4+4+4 sistemiyle artık önleri açıldı. Ortaokul başladı 32 derslikli şu anda ek bir bina yapılacak. Bu konuda siyasilerimiz de bizleri desteklediler, inşallah seneye 2013 yatırım programına bugünler de Bakanlıkta alınacak ve 2015 yılında da bitmiş olacak. Yine Endüstri Meslek Lisesi 32 derslikli olarak teklifimizi yaptık bunun da takibini yapıyoruz. Gerçi Bakanlık bunu Organize Sanayi Bölgesinde olmasını istiyor ama Endüstri Meslek Lisesi’nin arsası mevcut 30 dönüm yerimiz var. Orada 32 derslikli ek bina yapacağız. Tabi ki bu binanın yapımında siyasilerimizin de ciddi desteği var bunun için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde