03 Mayıs 2024

Enginyurt: “Her Fırsatta Vatandaşımızın Yanında Olacağız”

  • PDF

mhpbasinkahvalti

MHP Fatsa İlçe Başkanlığı, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Hünkar Restoran’da yapılan kahvaltılı toplantıya İlçe Başkanı Cemal Şakir Uygun ev sahipliği yaparken İl Başkanı Cemal Enginyurt ve partililer hazır bulundu.

Kahvaltıda ilk sözü alan İlçe Başkanı Cemal Şakir Uygun Fatsa’nın siyasi temsil bakımından Ordu’nun ve Ünye’nin bir hayli gerisinde kaldığını, bunun bir kader olmaktan çıkması gerektiğini söyledi. Fatsa’nın özellikle son yıllarda yalnız bırakıldığını ifade eden Uygun: ”Biz muhalefet partisi olarak Fatsa’nın bu anlamda açığını kapatmak adına elimizden geleni yaptık. Ancak iktidarın bu konuda hiçbir şey yapmadığını halkımız net olarak görmüştür. Bu konuda daha önce yaptığımız açıklamalar yanlış anlaşılmıştır. Meselenin özü budur.” dedi.

Uygun’dan sonra söz alan İl Başkanı Cemal Enginyurt, kahvaltıyı düzenleyen Fatsa İlçe Başkanlığı’na ve basın mensuplarına teşekkür ettikten sonra bu güne kadar yeterince zaman kaybettiklerini, fakat bundan sonra dur durak demeden çalışmak zorunda olduklarını ifade etti. Hükümetin hem iç, hem de dış politikada tam bir iflas dönemi yaşadığını ileri süren Enginyurt: “Özellikle Suriye olayında yaşananlar Türkiye adına üzüntü verici sonuçlar doğurmuştur. Ülkemize sığınan 130 bin Suriyeliye ciddi kaynak aktarılmıştır. Eğer onlara harcanan bir günlük kaynak, fındık üreticisine verilseydi bu gün fındık 6 bin TL’den satılabilirdi.

Kendi vatandaşını görmezden gelen ve mağdur eden bu anlayış, başkalarının istekleri doğrultusunda hata üstüne hata yapmaktadır. Hükümet yabancılara destek vermek yerine kendi vatandaşını düşünmek zorundadır. Kendilerini öven açıklamalar yapan hükümet üyeleri Ordu’da yaşanan göçün nedenini açıklamak zorundadırlar. Halkımız her geçen gün yoksulluğa ve yalnızlığa terk edilmektedir. Vatandaş, bankalar kanalıyla borçla yaşamak zorunda bırakılmıştır. Bu cendereden kurtulmak ancak MHP iktidarıyla mümkün olacaktır. O nedenle çok çalışmak zorundayız. Hiç bir şey yapmadan oturduğu yerden eleştiri yapan muhalefet dönemi bitmiştir. Her fırsatta vatandaşımızın yanında olacağız. En ücra yerde bulunan vatandaşımıza ulaşıp derdini dinleyeceğiz.” dedi.

mhpbasinkahvaltii

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde