04 Mayıs 2024

AKP İlçe Başkanı Sözen: “Yeni Hastane’yi TOKİ Yapacak”

  • PDF

fatihsozenhastane 640x428

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen Tanıtımı yapılanm yeni Fatsa Devlet Hastanesi projesi ile ilgili bilgiler verdi.

“Sayın Bakan Bizzat Takip Ediyor”

Sözen: “Hastane projemizle ilgili Belediye Başkanımızla, başhekimimizle birçok kez açıklamalarda bulunduk. Geçen haftaki il danışma meclisi toplantımızda Sayın Bakan bizzat konuyla kendisinin vakıf olduğunu ve olayı takip ettiğini bu toplantıda Fatsa’nın hastane projesini ortaya koydu basına tanıttı. Projemiz çok güzel oldu 300 yataklı çok muazzam ve genel anlamıyla proje bitti ve şu anda TOKİ’ye devrolmak üzere. Devir işlemi bittikten sonra ihale süreci başlayacak.

“Yaz Başı Kazma Vuracağız”

En kötü ihtimalle yazın başında veya bahar aylarında hesaplamalarımıza göre inşallah kazmayı vuracağız. Bölge hastanesi olarak ilçemizdeki en önemli yatırımlardan birisi bu proje olacaktır. Toplamda bittiği zaman belki bölgenin son yıllarda gördüğü muhtemelen en büyük projedir. O yüzden be Fatsa’nın ve bölgemizin bundan ziyadesiyle istifade edeceğini düşünüyorum” dedi.

“2012 Olumlu Geçti”

Geride bıraktığımız 2012 yılı ile ilgili olarak da bir değerlendirme yapan Sözen: “Şahsi açıdan baktığımda ben 2012 yılıyla ilgili olumlu değerlendirmeler yapabilirim. Bizim hizmetlerimizde bir aksama bir fasıla yaşanmamıştır. Tabi her zaman temenni şudur ki gelecek yılın bir önceki yıla göre daha çok güzellik getirmesini, daha iyilikler getirmesini temenni ederiz. Gelecek yıl geçmiş yıldan hep daha güzel imkanlar getirsin isteriz.

“2013 Seçim Arefesi Olacak””

Genel olarak değerlendirecek olursam ben 2013 yılına 2012 yılına göre daha ümitli olduğumu söylüyorum. Hem ekonomik anlamda hem de siyasi anlamda inşallah daha güzel şeyler olacaktır. 2013 yılında bir seçim söz konusuydu ama bu maalesef gerçekleşmedi. 2013 yılı aynı zamanda 2014 yılındaki seçimin arifesi olan bir yıl olacaktır daha siyaseten, daha coşkulu, daha hareketli bir yıl olacaktır neticesinde seçim arifesi bir yıldır. Ben bu yılda kaybettiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Birçok insan acılar yaşadı inşallah 2013 yılı içerisinde bu tür acılar yaşamayız. 2013 yılının tüm milletimiz için, bütün memleketimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde