03 Mayıs 2024

Muharrem Erişmiş Güven Tazeledi

  • PDF

İşçi Partisi Fatsa 4. olağan kongresinde mevcut başkan Muharrem Erişmiş tek liste ile yeniden başkanlığa seçildi. 
Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşen kongreye İşçi Partisi Ordu İl Başkanı Şadi Genç, İşçi Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Utku Reyhan, İşçi Partisi Perşembe İlçe Başkanı Yüksel Genç, Perşembe Muhtarlar Derneği Başkanı Namık Canik, Efirli Köyü Muhtarı Remzi Canik ve partililer katıldı.
Kongrenin açılış konuşmasını yapan İşçi Partisi Fatsa İlçe Başkanı Muharrem Erişmiş, “Bugün bizim için önemli bir gün. Yönetmelik icabı kurultaylar iki yılda bir yapılıyor. Herkesin bildiği gibi Türkiye’miz büyük sıkıntılarla karşı karşıya kaldı. Bugün ülkemizin tepesinde olan kara bulutlar insanlarımızı da aynı şekilde sıkıntılı bir hale dönüştürmüştür. Nereye gidersek gidelim her tarafta sıkıntılı durumun olduğunu görebiliriz. Ülkemizin muhtelif yerlerinde bugün Güneydoğu’su ve buna benzer Ege Bölgesi patreotlarla donatılmış bir vaziyettedir. Çeşitli yerlere füzeler yerleştirildi yani her taraftan şu anda Türkiye kuşatılmıştır. Bunları basın yoluyla yeterince takip edebiliyoruz. Baktığımız zaman ülkede federasyonmuş, yerel yönetim yasalarıymış, özerklikmiş gibi buna benzer şeyler kamuoyunda sürekli gündeme geliyor. Haritalar çizilmiş ve Türkiye’nin 8 eyalete bölündüğü şeklinde haberleri gazetelerde gördük. İşte o bölünen 8 eyalet Ankara, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Diyarbakır, Erzurum illeridir ve diğer yörelerde bunlara bağlı olacakmış. Bu zor şartlar altında ülkemizin gitmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Artık tıkanma noktasına gelindiğini, yolun sonuna yaklaşıldığını biliyoruz. Yolun sonunda ya darmadağın olunacak ya da oradan Atatürk’ün yaptığı gibi yeni bir iktidarla yola devam edilecek. Bu şekilde ülke düzlüğe çıkarılacak. Fakat bizim milli hükümetimiz zengindir, milli hükümet programımız Türkiye’yi düzlüğe çıkaracak, Türkiye’yi ayağa kaldıracak düzeyde. Hem de çok düzeyli bir şekilde yapacaktır” dedi.

Yönetim Kurulu…
 Konuşmaların ardından oy kullanmaya geçildi. Yapılan seçim sonucunda  İşçi Partisi Fatsa İlçe başakanlığına Muharrem Erişmiş yeniden seçilirken yönetim kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu: İbrahim Çapkın, Bahri İnoğlu, Kerem İzmek, Necati Gündoğdu, Hamit Karaoğlu, Avni Karaoğlu, Mahir Aydın.Resim 051

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde