04 Mayıs 2024

Bakan Eroğlu’ndan Taleplere Olumlu Cevap

  • PDF

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Fatsa Belediyesi’ni ve Fatsa Belediyesi tarafından yaptırılan Spor Kompleksi’ni ziyaret etti. Bakan Eroğlu, Fatsa’da Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın isteklerine olumlu cevap verdi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Fatsa’da ilk olarak Belediyeye giderek yapılan projeleri inceledi ve Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’dan talepleri dinledi. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Bakan Eroğlu’na, “Bolaman Irmağı’nda 1000 metrelik mesafede ırmak yatağında temizlik yaptık, DSİ araçlarını gönderdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Oraya sağlı sollu taş duvar yapacağız. Yanında ve çevresinde yeşil alan yapmak için taş duvar istiyoruz. Bakanlık olarak estetiğe önem verdiğinizi bilerek böyle yapmak istedik. Bolaman Irmağımızda ıslah yaptığımız yerin devamı Organize Sanayi Bölgemize doğru gidiyor. Aynı çalışmanın oraya kadar devam etmesini istiyoruz. 16 tane su kuyumuz için de kabartma seddesi istiyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Bakan Eroğlu’ndan yapımı devam eden Kent Parkı ile ilgili de isteklerde bulundu. Başkan Anlayan, “Kent Parkı yaptığımız yerin ön tarafında Orman İşletme Şefliği var. Bu şefliğin başka bir yere aktarılmasını istiyoruz. Biz buraya büyük bir harikalar diyarı yapıyoruz ama Orman İşletme Şefliği önünü kapatıyor. Buraya bir çözüm bulalım” dedi.

Taleplere Olumlu Baktı
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın Bolaman Irmağı ile ilgili anlattığı çalışmayla ilgili, “Güzel olmuş tebrik ederim. Yalnız taş duvarların derzlerini bazen kötü yapıyorlar ona dikkat edelim” dedi.
Bakan Eroğlu, Başkan’ın taş tahkimatı ile ilgili talebine ise, “Taş temin edebilirseniz istenilen yeri taş tahkimat yaptırabiliriz. Burayı ihale yapmadan ben araç gönderip yaptırırız. Buraya birit koyalım şelale gibi daha güzel olur” şeklinde cevap verdi.
Bakan Eroğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın, “Başka taleplerim de var” demesi üzerine, “Hep Fatsa’ya mı çalışacağız yahu, derelere çöp döküyormuşsun şikayet geldi” şeklinde konuştu. Bakan Eroğlu Başkan Anlayan’ın Kent Parkı önündeki Orman İşletme Şefliği’nin kaldırılması talebine ise, “Buraya baktıralım, sizin bina yapmanız halinde değerlendirebiliriz” cevabını verdi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Fatsa Belediyesi’nden ayrıldıktan Spor Kompleksi gezdi. Bakan Eroğlu ve beraberindekiler burada yemek yedikten sonra ilçeden ayrıldılar. Bakan Eroğlu Spor Kompleksi’nden çıkarken hatıra defterine, “Çok güzel bir tesisi ziyaret ettik. Bu tesisi yapan Fatsa Belediye Başkanı başta olmak üzere bütün belediye mensuplarını tebrik ediyor üstün muvaffakiyetlerinin devamını diliyorum” yazdı.

20130301AW000790 01

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde