26 Nisan 2024

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap “CHP Ordu’nun büyükşehir yapılanmasına tam destek verdi”

  • PDF

DSC 03873-4-2013Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap Fatsa’ya geldi.

Fatsa CHP İlçe Başkanlığında partililerle bir süre sohbet eden Matkap, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun’un Büyükşehir belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Fatsa İlçe Başkanı Doğan Çelebi, Sayın Genel Başkan Yardımcımızın ilçemizi ziyaret etmesinden son derece mutlu olduk. Genel Başkan Yardımcımız Karadeniz Bölgesinde il il, ilçe ilçe, köy köy gezerek halkımızla bir araya geliyor. Kendisine Fatsa ilçe örgütü olarak sonsuz teşekkür ediyoruz.

Doğan Çelebi katılımcıları tek tek taktim ederek, Milletvekili İdris Yıldız, Ordu Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun, il başkanımız Osman Güngör, Ünye İlçe Başkanı ve Sivil Toplum Örgütü temsilcilerine katılımcı partililerine ayrı ayrı teşekkür etti. Biz CHP olarak kırsal kesimde başarılı olacağız. Sözü fazla uzatmayacağım. Hepiniz hoş geldiniz.” Dedi.

Nihat Matkap konuşmasında “Değerli Fatsalılar, bu gün hep birlikte burada toplanmış bulunuyoruz. Bu gün güzel bir gün yaşıyorum. Burada büyük heyecan gördüm. Ordu’nun büyükşehir olmasıyla siyaset doruğa tırmandı. Bu gün gittiğimiz Tepealan beldesinde de çeşitli talepler gördüm. CHP Ordu’nun büyükşehir yapılanmasına tam destek verdi. Var olan beldelerin, var olan köylerin yapısının değiştirilmemesini istedi. Ancak AK Parti siyasi amaçla bu yapılanmaya yaklaşıyor. Nasıl olsa kırsal kesimde oylarımız fazla, o halde seçimin galibi biz oluruz mantığı ile düşünüyor. Avrupa yerel yönetimler şartına göre bir merkezde değişiklik yapacaksanız o değişikliği referanduma götürürsünüz. Oysa hep kendilerini ileri demokrasi kahramanı görüyorlar. Anayasa değişikliği konusunda da farklı düşünüyoruz. Biz daha demokratik, daha özgürlükçü bir anayasa istiyoruz.” Dedi.

Nihat Matkap ve beraberindeki partililer Ordu’ya hareket etmek üzere partiden ayrıldılar.DSC 0409-3-4-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde