18 Nisan 2024

Fatsa Belediyespor Başkanı Muammer COŞKUN: “ Söylentiler Asılsızdır”

  • PDF

muammer28-8-2013Haber : Emre ESER

Fatsa Belediyespor Başkanı Muammer ÇOŞKUN; Bugünlerde ortaya çıkan, Bölgesel Amatör Ligi takımlarına; galibiyet, mağlubiyet ve beraberlik durumlarında para ödeneceği söylentilerinin asılsız olduğunu açıkladı.

Geçen yıl öncesine kadar TFF’den BAL takımlarına destek sağlanmadığını belirten Çoşkun: “ Geçen yılla beraber akaryakıt ve konaklama desteği adı altında TFF’den yıllık 17- 18 bin TL’lik destek aldık. Bunun haricinde takımlara hiçbir destek verilmemiştir. Bu sezonda bu tarz desteklerin daha genişletilerek kulübümüze verilmesini bekliyoruz. Bölgesel Amatör ligi baktığımızda 3. Ligten farklı olmayan bir lig. Bu yüzden TFF’den daha geniş kapsamlı destekler bekliyoruz” dedi.

Sezon açılış maçı : 31 Ağustos Cumartesi Saat: 16.30’da

Sezon açılış maçının 31 Ağustos Cumartesi günü yapılacağını belirten Coşkun: “ Sezon başlangıcını Fatsa Şehir Stadında Saat: 16.30’da Giresunsporla oynayacağımız hazırlık maçıyla yapacağız. Geçen yılda bilindiği üzere Ordusporla açılış maçımızı yapmıştık. Bu yılda açılış maçımızı Giresunsporla yapacağız. Tüm halkımızı maça davet ediyorum” dedi.

Açıklamalarına devam eden Coşkun: “Fikstürümüz belli oldu. 14 takımlık bir ligde mücadele edeceğiz. Tüm maçlara galibiyet parolasıyla çıkacağız. Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Başta Belediye Başkanımız Hüseyin ANLAYAN’a, yardımcıları Muhharem AKTEPE ve Bülent YÜCETEPE’ye ve desteği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Oynadığımız 4 hazırlık maçından 1 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyetle ayrıldık. Tabiki bunlar kıstas değildir çünkü maç yaptığımız takımlar bizden çok çok üstün takımlardı. Amacımız takımımızı 3. Lig ayarında kurmaktı. Bunuda sağladığımızı düşünüyorum. İnşallah sezon sonunda şampiyon olup. İlçemize bu şampiyonluğu hediye edeceğiz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde