19 Nisan 2024

Başkan Anlayan Fatsa Belediyespor’a Yeni Sezonda Başarılar Diledi

  • PDF

aly4-9-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Belediyespor ’un Giresunspor ile yaptığı hazırlık maçını izledi. Başkan Anlayan Fatsa Belediyespor’a yeni sezonda başarılar dileyerek 3. Lige çıkma yolunda desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Maç sonrası açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan; “Ben Öncelikle Fatsa Belediye Spor’umuza yeni sezonda başarılar diliyorum ve aynı zamanda Muammer Başkanım başta olmak üzere yeni yönetimine de başarılar diliyorum. Fatsa adına bu işin öncülüğünü yapıyorlar. Gerçekten heyecanlarından dolayı kendilerini kutlamak lazım bu işe sahip çıkıyorlar. Bizlerde yine aynı şekilde onlarla beraber onların yanında Fatsa Belediyespor’a 3.lige çıkma yolunda desteklerimize devam edeceğiz. Amaç şampiyonluk. Her sene iddialıydık gerçekten hep şampiyonluğa oynadık bu senede şampiyonluğa oynayacağız. Fatsa adına şampiyonluk istiyorsak maddi manevi bu takıma destek çıkmalıyız. Ben bir defa daha takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Desteklerinden dolayı Başkan Anlayan’a teşekkür eden Fatsa Belediyespor Başkanı Muammer Coşkun; “2013-2014 Sezonunda inşallah böyle bir amatör ligde mücadele edecek olan Fatsa Belediyespor’dan İnşallah şampiyonluk bekliyoruz. Bugünde sezonun açılış maçımızı ikinci lig temsilcilerimizden Giresunspor ile yaptık ve takımımız bir nevi görücüye çıkmış oldu. Bunun öncesinde de 12 günlük bir kamp sürecimiz oldu kamp süresince bizden desteğini esirgemeyen Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a çok teşekkür ediyoruz. Maç 0-0 bitse de oynanan futboldan memnunuz. Bu sene şampiyonluğu hep beraber yaşayalım istiyoruz” dedi.alys4-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde