29 Mart 2024

3.Lig Hasretini Dindirmek İçin Buradayım'

  • PDF

soner18-9-2013Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Soner Büyükergun, sezon hazır olduklarını belirterek, bu sezon Fatsa halkının 3.Lig hasretine son vermek istediklerini vurguladı.

“TFF yaptırım uygulamalı”

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bazı şeylere yaptırım uygulaması gerektiğini söyleyen Antrenör Büyükergun, “Oyuncumuz Uche, bizden ayrıldı, Dersimspor ile anlaştı ama TFF hiçbir yaptırım uygulamadı. Federasyon bu konuya parmak bassın. Benim bu olaydan canım yandı ama başkalarının yanmasın. Federasyonu artık yaptırım uygulamalı. Artık BAL Ligi’ne daha çok önem verilmeli. Çünkü BAL Ligi olmazsa futbolcu yetişmez. Ayrıca Federasyon geçtiğimiz sezon grubu 1. bitirenler çıkmasına rağmen bu sezon 1. olanlara Play-Off oynatma kararı aldı. Artık net bir karar verilsin. Oynanan bir ligin bir statüsü olur. Devamlı değişmez” ifadelerini kullandı.

“Soyaspor maçına hazırız”

Soyaspor Gençlik Kulübü ile oynanacak olan maça hazır olduklarını ifade eden Büyükergun, “Şu an Soyaspor ile oynayacağımız maça hazırız. Maç saatini bekliyoruz. Lig öncesi son hazırlık maçında Samsunspor A2 takımı ile karşılaştık ve müsabakayı 3-0 kazandık. Ama bu ölçü değil. Asıl oyunumuzu ligin ilk haftasında Ordu’da oynayacağımız Soyaspor maçında göreceğiz. Bu arada ilk maçı kendi sahamız hazır olmadığı için Ordu’da oynayacağız. İlk 3-4 hafta sahamız hazır olmayacağı için karşılaşmaları deplasmanda oynayabiliriz” şeklinde konuştu.

Uche’nin Dersimspor’a gitmesini ‘kaçmak’ olarak niteleyen Büyükergun, Uche’nin boşluğunu doldurmak için iki golcü transferi gerçekleştirdiklerini ifade etti.

     “2 oyuncu ile anlaştık”

İki yeni golcü oyuncu transfer ettiklerini belirten Büyükergun” “Kamp çalışması bitti. Önümüzdeki hafta lig başlıyor ve son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Takımda Fatih Aytekin dışında eksik oyuncu yok. Fatih, sakatlığından dolayı 10 gün aramızda olamayacak. Soyaspor’a karşı da riske etmeyeceğim. Takıma 2 tane golcü takviyemiz oldu. Önümüzdeki hafta içi takıma dahil olacaklar. Bu oyuncuları Uche’nin kaçmasından dolayı transfer ettik” dedi.

“Yapılan şey ayıp ve günah”

Uche’nin takımdan ayrılıp Dersimspor ile anlaşmasını kaçmak olarak değerlendiren Büyükergun şunları kaydetti, “Uche, paralarını aldı ve kaçtı. 1.5 ay bizimle idman yaptı, parasını aldı, yemeğini yedi ve bir helallik almadan ayrıldı. 3-5 kuruş fazla paraya Dersim’e kaçtı. Hem Uche’yi hem de Dersimspor Başkanı ve teknik heyetini yaptıkları yanlış davranıştan dolayı kınıyorum. Dersim Başkanı arasa ve Uche’yi istiyoruz dese tamam. Çünkü o transfer olur. Ama futbol camiasında Uche’nin peşini bırakmayacağım. Yapılan şey çok ayıp ve günah.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde