25 Nisan 2024

“Bizim Tercihimiz Şuan İtibarıyla Taraftar Değil Soner Hocadır”

  • PDF

cnbaz23-10-2013Fatsa Belediyespor genel kaptanı Ahmet Cambaz bir basın toplantısı yaparak takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu
Genel kaptan Ahmet Cambaz yaptı. Futbolda her sonucun olduğunu belirten Cambaz: “Bizde Fatsa Belediyesporun puan kaybetmesi dâhilinde herkes horozlanıyor. Hocayı gönderelim, istifa etsin diyerek. Son 4 yılın puan olarak gerisinde değiliz. Hala Fatsa Belediyespor liderin 3 puan gerisindedir. Bizlerde istemeyiz puan kayıplarını fakat bu tip olaylar futbolda yaşanıyor. Fatsa Belediyespor sahipsiz bir takımdır. Takımına sahip çıkan bir ilçe değiliz. Şöyle bir olay yaşandı. Vatandaşın bir tanesi bir bir yöneticimize mesaj atmış ve mesajında abi biz tesisleri basacağız memnun değiliz diye. Ben o arkadaşa diyorum ki tesisi basacakları zaman haber versin bende orada olacağım. Biz şampiyon olacak bir kadro kuruyoruz fakat bakıyoruz ki kimse bu takıma sahip çıkmıyor. 110 kilometrelik Samsun ilinde ki deplasmana 10 tane 15 yaşına girmemiş çocuk, 5-6 yönetici ve eşleri ile birlikte oraya gidiyorsa bu takım 3.lige çıkamaz çıksa da barınamaz. Bu kadar basit. Taraftar olarak baktığımızda 20’nin üzerinde bir taraftar sayısını maçlarımızda göremedik. Hani taraftar grubu Jaguarmış, teyyareymiş. Olursun 500 taraftar çıkarsın konuşurusun. Araçlarımız taraftar için bedava kalkıyor. Meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları Fatsa Belediyespor’a ne destek veriyor ne de maça geliyor. Elini cebine atan kimse yok bu takım için. Herkes elini vicdanına koysun. Taraftar grubu reisi çıkmış sözde liderlik yaparak teknik direktör istifa etmezse biz maçlara gitmeyiz diye. Sosyal medya üzerinden kendine göre takım kuruyor, teknik heyeti gönderiyor. Ya Soner hoca ya biz demiş ben onları diyorum ki takımı jaguarlar yönetmiyor biz yönetiyoruz. Bizim kararımız Soner hoca’dır taraftarlarımız maça gelip gelmeme konusunda serbesttir. Bizim tercihimiz şuan itibarıyla taraftar değil Soner Hocadır. 4 haftadır maçlarımıza getirdikleri adamları da gördük. Açıkça söylüyorum ki bunlar Fatsa Belediye sporun arkasında kamburlar. Faydaları yok tadımızı bari kaçırmasınlar” dedi.
Teknik ekibi Erdoğan Atik’le ben getirdim diyen Cambaz: “Gönderilmesi gerekiyorsa teknik heyetin ilk kararını ikimiz alırız. Ama gerekli olduğu zaman taraftar istedi diye değil. Geçen yıl Atakum Belediye sporla iki maçta da beraber kaldırdık hangi hocayı gönderdik. Göndermeye çalıştırdıkları hoca bu haftaya kadar bu takıma 12 gol attırmış bir hocadır. 25 yöneticimiz var takımımızda. 6 veya 7 kişiyi tanıyorum. Görmedim kendilerini. Ne maçta gördüm ne de toplantılarda. Ben yönetim kurulundayım genel kaptanım ama görmedim. Maça gelmezler, para vermezler ne için bu takıma yönetici oldun arkadaş. Herkesin bu sorumluluğu alması gerekiyor” dedi.
Fatsa emniyetimizden büyük duyarlılık beklediklerini belirten Cambaz: “Elinde kamerası olan emniyet mensuplarımız taraftarlarımızı potansiyel suçlu gibi görüyor ve kendisini kameraya çektikten sonra ceza alması için elinden geleni yapıyor. Biz Samsun’da bir sürü olay yaşadık fakat kimse bu olayla ilgili tutanak falan tutmadı,. Bizim futbolcularımıza saldırdılar, teknik heyetimize saldırdılar. Tutulmuş bir tane tutanak yok. Bizde olsaydı bu durum hemen taraftarlarımıza cezalar yağalardı. Bu takımın 3:lig’e çıkması için herkesin şampiyon olmasını istemesi gerekiyor” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde