25 Nisan 2024

Fatsa Belediyespor’da Sait Taş Dönemi

  • PDF

f.hoca13-11-2013Fatsa Belediyespor’un yeni Hocası Sait Taş oldu. Fatsa Belediyespor Yönetim Kurulu yaptığı toplantı sonrası uzun bir araştırmalar sonrası başarılı çalıştırıcı Sait Taş ile anlaşmaya vardıklarını belirttiler.

Teknik Direktör Sait Taş yaptığı açıklamada Fatsa Belediye spor’u Şampiyon yapmaya geldim” dedi

Yardımcı Hocası Hakan Koçer ile birlikte bundan sonra Fatsa Belediyespor’un başarısı için çalışacaklarını belirten teknik direktörümüz Sait Taş: “Bir hedefi var takımın ve bu hedefe ulaştırmak için buraya geldim. Bu hedefine ulaştıracağıma eminim” dedi.

Büyük bir camiaya geldim diyen başarı çalıştırıcı Sait Taş: “Fatsa Belediyespor hak ettiği bir yerde değil ve biz hak ettiği lige çıkarmak için buraya geldim. İnşallah bu yıl Fatsa Belediyespor’u hak ettiği yere getireceğim. Takım kalite olarak çok iyi oyunculardan kurulu. Var olan kalitemizi daha da üst seviyelere çekeceğiz. Takımın kalitesini her anlamda bildiğim için geldim. Birçok kez maçını izledim. Bir hedefi var takımın ve bu hedefe ulaştırmak için buraya geldim. Bu hedefine ulaştıracağıma eminim. Yönetim, taraftar ve futbolcularımızla birlikte 3.lig’e çıkacağız. Taraftarlarımıza bu anlamda çok iş düşüyor. Kendilerinden çok iyi destek bekliyorum her maçımızda. Taraftar gruplarımızı biliyorum. Çok iyi kurulmuş iyi bir ekipten oluşuyor. Birlikte olacağız, güç olacağız bu ligde şampiyon olarak 3.Lig’e çıkacağız” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde