25 Nisan 2024

Fatsa Belediyespor 1 Sorgun Belediye 2

  • PDF

fspr18-12-2013Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Fatsa Belediyespor zirve yolunda ağır yaralar almaya devam ediyor. İki maç öncesi sahasında Zara Belediyespor’a mağlup olarak zirveyle arasını açan Sarı Lacivertliler, en yakın rakibi Sorgun Belediyespor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu. Temsilcimiz bu yenilgiyle 3. sıraya geriledi.
Fatsa Belediyespor 1-2 Sorgun Belediyespor
Ne Yaptın Be Fatsa!

Fatsa Belediyespor taraftarlarına kötü bir gün daha yaşattı ve ‘6 puan değerindeki’ bir maçı daha kaybetti. Sayısız gol pozisyonundan ve rakibin 10 kişi kalmasından yararlanamayan Sarı Lacivertlilerin tek golü 20. dakikada Gökhan’dan geldi. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri ise 5. dakikada Emre Aslan ve 75. dakikada Fırat’tan geldi.
Maçtan Dakikalar
Konuk ekip maça hızlı başladı ve sağlı sollu ataklarla Fatsa Belediyespor’u bunaltı. Atakların sıklaştığı 5.dakikada gol geldi. Sorgun Belediyespor yandan yapılan ortada topu kaleye Emre Aslan kaleye iyi bir vuruş yapıp topu ağlarla buluşturdu ve Sorgun Belediyespor 1-0 öne geçti.
Zeminin kar yağışı sonrası ağırlaştığı gözlenirken, maç boyunca sık sık sakatlanan oyuncular oldu.
Golden sonra kendine gelen Fatsa Belediyespor takımı önce oyuna denge getirdi. Arkasından ataklarını sıklaştırıp konuk ekibi kendi sahasına hapsetti.
20.dakikada yine Fatsa Belediyespor sağ taraftan ceza alanına girip yan ortayla altı pasın önüne doğru top orta yapıldı. Gelen bu güzel pası gole çevirmek zor olamadı. Gökhan topu güzel bir vuruşla kalecinin sağından filelere atınca Fatsa belediye spor beraberliği yakaladı. Oyun 1-1 oldu.
Maç beraberlikten sonra Fatsa Belediyespor’un üstünlüğünde devam etti. Sık sık yapılan ataklarda kaçırılan goller de oldu. Ama maçın ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 berabere bitti.
Bu arada ilk yarı Fatsa belediye spordan Fatih ile Gökhan sarı kart gördü. İlk yarının uzatma dakikalarında Fatsa belediye sporlu Mehmet’e sert giren Emre Aslan Sorgun Belediyespor’u 10 kişi bıraktı.
Sorgun Yasin’in yerine Anıl’ı oyuna aldı. 50. dakikada Ömer değişirken sarı kart gördü, yerine Serhat Akdeniz girdi.
İkinci yarı 10 kişi kalan Sorgun Belediyespor ileri çıkmakta zorlanınca Fatsa Belediyespor baskılı oynamaya başladı. Sorgun belediye spor kontra ataklarla zaman zaman etkili oldu.
75. dakikada beklenmedik bir Sorgun Belediyespor atağında faul yapıldı. Faul atışını oyuna sonradan giren Fırat, Fatsa Belediyespor yarı alanından düzgün bir vuruşla takımını yeniden öne geçirdi.
Oyunun ikici yarısında golden sonra sinirlerine hakim olamayan Fatsa Belediyespor takımı oyuncuları sık sık hakeme itiraz etmeye başladı. İtirazları sonunda ikinci sarı kartı gören Gökhan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.
Son dakikalara onar kişi kalan takımlar büyük mücadele verdiler. Fatsa Belediyespor bunalttığı Sorgun Belediyespor kalesinde golü bir türlü bulamadı. Defansın yanı sıra kaleci Emre çok başarılı gözüktü. Maç konuk takımın galibiyetiyle sonuçlandıfspor18-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde