28 Mart 2024

Fatsa Belediyespor Şampiyonluğun Ardından Play Off Şansını da Zora Soktu

  • PDF

fts12-2-2014Bölgesel Amatör lig 4. Grup 17. Hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde Fatsa Belediyespor Atakum Belediyesporu ağırladı.
Atakum Belediyespor Fatsa Belediyespor’u 2-0 yenerek rakibini bozguna uğrattı. Fatsa Belediyespor çok kötü futbol oynamamasına rağmen bu hafta seyircilerini üzdü. Hafta içi teknik direktör Sait Taş’ın görevden ayrılması futbolcuların üzerinde olumsuz etkilediği gözlemlenirken yeni hoca Hakan Koçer takımı iyi yönetemediği ortaya çıktı. 
Fatsa Belediyespor, Fehmi, Alparslan, Sinan, Özgür, Mahir, Murat, Hamit, Yasin, Fatih, Emre ve Osman on biri ile sahaya çıkarken, rakip takım Atakum Belediyespor ise Cengiz, Emrah, Okan, Abdullah, Ferdi, Hakan, Mesut, Emrullah, Ali, Hasan, Akın onbiri ile sahaya çıktı. Maçın hakemleri ise İlhan Celebioğlu, Emre Yıldırım, , Soner Demiray.
Maça Fatsa Belediyespor iyi başladı. İlk on dakikada Fatsa Belediyespor iyi top oynayarak 2 pozisyona girdi bu pozisyonları değerlendiremedi. Karşılıklı ataklar maçta olurken maçın 45. Dakikasında Atakum Belediyespor penaltı kaçırdı. Maçın ilk devresi 0-0 berabere bitti.
İkinci Yarı ise sahada âdeta yok olan Fatsa Belediyespor önce Murat Kahraman’ın yediği kırmızı kart, ardından Özgür Gökkıyas’ın yediği kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Atakum Belediyespor ikinci yarı bulduğu 2 golle rakibini 2-0 mağlup eti.
Maçtan notlar
Maçı yaklaşık 750 taraftar izledi.
Teknik direktör Hakan Koçer sahaya sürdüğü 11 ile eleştirildi.
Fatsa Belediyespor 9 kişi kaldıktan sonra Atakum Belediyespor rahat top oynadı.
Maçın yıldız Fatsa Belediyespor’un kalecisi Fehmi oldu. Kaleci Fehmi 1 penaltı pozisyonu olmak üzere net pozisyon golleri çıkardı. 
Maçı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş ve MHP Fatsa Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sade izledi.
Bu sonuçla Fatsa Belediyespor ağır yara almış oldu.
Fatsa Belediyespor bu sonuçla lige matematiksel olarak devam etse de. Play off şansını çok zora soktu.
Fatsa Belediyesporlu futbolcular maç sonu seyircilerin tepkisine maruz kalırken Fatsa Belediyespor’lu taraftarlat Atakum Belediyespor takımını alkışlayarak soyunma odalarına gönderiler.
Sar kartlar: Atakum Belediyespor, Okan, Hakan, Hasan,Uğur. Fatsa Belediyespor, Mahir, Yalçın
Kırmızı Kart: Fatsa Belediyespor, Özgür, Murat
Atakum Belediyespor Teknik direktörü Hakkı Bayrak maç sonu yaptığı açıklamada: ‘ Bizim için zor bir maçtı fakat kazandığımız için mutluyuz. Biz kendimiz küme düşmemeye oynuyoruz. Fatsa Belediyespor’da ligde play off için oynuyor. Fatsa Belediyesporda 2 futbolcu kırmızı kartı görünce rahatlıkla maçı kazanmış olduk. Bugün gördük ki Fatsa Belediyesporla yapılan her şey uygun değilmiş. Bu kadar para harcama yapsın bu takımın basari yakalayamamasına anlam veremiyorum. Fatsa Belediyespor - Yıldızelı maçında Fatsa Belediyespor’lu bir yöneticiye bir şey demiştim o söylemlerimi hatırlatmak istiyorum kendilerine’ dedi.
Fatsa Belediyespor yöneticileri ve teknik ekibinden maç sonu hiçbir açıklama yapılmazken Fatsa Belediyespor’lu taraftarlarda maç sonu eski teknik direktörleri olan Taner Gürsoy tezahüratı yaptılar.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde