27 Nisan 2024

Fatsa Belediye Başkanı aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan Kurtuluş mahallesi ve Fatih mahallesinde yaptığı sokak mitinginde büyük ilgi gördü. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen ile b

  • PDF

spr26-3-2014Bölgesel Amatör Ligi 4. Grup’ta mücadele eden Fatsa Belediyespor, lider Zara Belediyespor’la deplasmanda yaptığı maçı 2–0 kaybederek lige havlu attı. Bu maça kadar ikinci olma ümidini koruyan Fatsa Belediyespor, Zara’ya galibiyet için gitmesine rağmen umduğunu bulamadı. Matematiksel olarak şansı devam etse de bu sonuca göre Fatsa Belediyespor, ligin bitimine 3 hafta kala sezonu kapatmış oldu.

“Maalesef Başaramadık”

Kulüp Başkanı Muammer Coşkun, Zara Belediyespor’un çok güçlü bir ekip olduğunu hatırlatarak; “Maalesef başaramadık. Geldiğimiz nokta itibariyle bir sezonu ziyan etmiş olduk. İnşallah 2014–2015 sezonunda daha iyi hazırlanıp 3. Lig’e çıkarız. Şu anda söylenecek çok fazla bir şey yok. Ben; başta yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, teknik ekibe, futbolculara, idari personellerimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Verdikleri destekten dolayı da Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a, Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe’ye, Bülent Yücetepe’ye ve bizi yalnız bırakmayan sponsorlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

“Sezon Sonunda Herşey Konuşulacak”

Muammer Coşkun ayrıca sezon sonunda geniş çaplı ve katılımlı bir toplantı düzenleyeceklerini ve bu toplantıda her şeyi konuşacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde