29 Nisan 2024

Sanatçı Kara Hasan yıllar sonra ikiz kardeşiyle tanıştı

  • PDF

hasan22-5-2013Adı “Kel Kayanın Taşları” adlı parçayla özdeşleşen ve teninin rengi nedeniyle “Kara Hasan” namıyla anılan ilçemizin tanınmış sanatçısı Hasan Çullu’nun yıllar sonra bir ikiz kardeşi ortaya çıktı.

Çok küçük yaşta iken annesiyle birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ne giden Hüseyin Çullu yıllar sonra Fatsa’da bir ikiz kardeşi olduğunu öğrenince hemen Fatsa’ya gelip kardeşini bulmuş ve hasret gidermiştir.

Yan yana geldiklerinde birbirinden ayırt edilmesi oldukça zor olan kardeşlerin, genlerinden dolayı olmalı ki Hüseyin’in de sesi Hasan kadar güzel ve etkili.

Bu buluşmadan sonra Kara Hasan; “çok kardeşim var. Ama bir ikizimin olması beni oldukça duygulandırdı. Bana çok benzemesi de beni çok mutlu etti. Artık Amerika’ya gitme, memleketinde kal, ben sana bakarım dedimse de dinletemedim. Geri dönmeye kararlı. Elimden başka bir şey gelmez” dedi.

Hüseyin de aynı duyguları paylaştığını dile getirerek; “kendisini Amerika’ya götürmek istiyorum ama benimle gelmeyi düşünmüyor. Burada kendisini daha mutlu hissediyor. Ama bundan sonra diyaloğumuz sürecek. Bir yardıma ihtiyacı olduğu zaman her zaman yanında olacağım.” dedi.

Ertesi gün kardeşini yolcu ederken oldukça duygulanan Kara Hasan’ın göz yaşlarını tutamaması izleyenleri de etkiledi. Herkes hüngür hüngür ağladı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde