29 Nisan 2024

Haydi Gençler Spora

  • PDF

DSC 1098Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Gençlik Haftasını çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor.

Düzenlenen programlar kapsamında Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda lise öğrencilerine yönelik zararlı alışkanlıklar konulu konferans gerçekleştirildi.

Konferans sonrası bir açıklama yapan Ordu Üniversitesi Beden Eğitimi spor ve Yüksek Okulu öğretim görevlisi Erdal Arı: “Gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğü gençlik haftası nedeniyle gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak konulu bir konferans verdim. Kötü alışkanlıklardan spor yaparak kurtulabilirsin. Boş zamanları, kendimizi spor yapmaya yönlendirerek gerçekleştirirsek bu konuda başarılı oluruz.” dedi.

Spor Kulübü Müdürü Paşa Suiçmez konferansın amacının, zararlı alışkanlıklar konusunda özellikle gençlerin bilinçlendirilmesi ve spor yapmaya yönlendirilmesi olduğunu belirtti.

Müdür Suiçmez, yaptığı açıklamada; “Her yıl 15-21 Mayıs tarihlerinde Gençlik Haftası olması nedeniyle bir takım kutlamalar ve etkinlikler düzenliyoruz. Bu yıl düzenlediğimiz etkinlikler kapsamında programımıza farklı bir konferansı dâhil ettik. Ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayabilmek ve onları spor yapmaya yönlendirmek için; ilçemizde bulunan lise öğrencilerini burada bir araya getirerek zararlı alışkanlıklar hakkında bilgiler verdik. Aynı zamanda, ileride getireceği olumsuz etkenlerin farkında olmalarını sağlamayı amaçladık” şeklinde konuştu.genc29-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde