29 Nisan 2024

Toki İlkokulu – Ortaokulu’ ndan Veli Dayanışma Günü ve Resim Sergisi

  • PDF

DSCN9346 1600x1200Okullar Hayat Olsun Projesi “ kapsamında İlçemiz Toki İlkokulu-Ortaokulu’nda Veli Dayanışma Günü ve El Sanatları ve Resim Sergisi etkinliği düzenlendi.

Toki İlkokulu – Ortaokulu’ ndaki etkinliğe Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Arslan, Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Mühendisi Zeki Gündoğdu, Çamaş Malmüdürü Mahmut Karabulut, okul ve kurum müdürleri, okul aile birliği yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Toki Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Nurdan Yılmaz Karadeniz ve okul öğrencilerinin yıl boyunca yapmış oldukları resim ve teknoloji tasarım projelerinin sergilendiği serginin açılışını Kaymakam Bekir Aatmaca yaptı.

Açılışta bir konuşma yapan Kaymakam Atmaca, “El sanatları ve resim sergisine emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize katkıda bulunan velilerimize ve okul aile birliğine teşekkür ediyor hayır uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Öğrencilerin büyük emek vererek yaptıkları eserleri gezen protokol üyeleri, eserlerin sahibi öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet ettiler. Başarılı çalışmalar yaparak güzel eserler ortaya çıkardıklarını ifade ettiler. Öğrencileri tek tek tebrik ederek derslerinde başarılar dilediler.

Toki İlkokulu- Ortaokulu’ nda gerçekleşen etkinlik misafirlere sunulan ikram ile son buldu. toki29-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde