28 Nisan 2024

Oktay Usta Özgen AVM

  • PDF

ok12-6-2013Samanyolu Televizyonunda yayınlanan Yeşil Elma programınında ev hanımların ilgi odağı haline gelen Oktay Usta Özgen Alış Veriş Merkezi organizasyonunda geldiği Fatsa’da hünerlerini sergiledi.
Özgen Alış Veriş Merkezi önüne kurulan platformada Fatsalı bayanlara fındıklı kek, gülen poğaça, Ali Paşa Pilavı ve dürüm tavuk yapan Oktay Usta yaptığı gıda maddelerini dilimlere bölerek kendilerini izlemeye gelenlere ikram etti. Fatsalı bayanlar Oktay Usta’yı kek, poğaça, Ali Paşa Pilavı ve tavuk dürüm yaparken dikkatle izledi. Oktay Usta Fatsalı bayanlara tarif yaparken Alev Şov yapmak istedi ancak, rüzgarın azizliğine uğradı. Bu durum karşısında, “Ankara’da başıma böyle bir şey gelmişti şimdi de Fatsa’da bu şanssızlığı yaşadım” dedi. Oktay Usta kendisini Fatsa’ya davet eden Özgen Alış Veriş Merkezi’nin bu organizasyon nedeniyle izleyenlere armağan ettiği fırın ve tost makinelerinin kuralarını da kendisi belirledi. Oktay usta bazı numaraları izleyenlere çektirdi. Fatsa’ya ikinci kez geldiğini belirten ünlü aşçı Oktay Usta, “Televizyon programlarının bitmesinden sonra açık hava organizasyonlarına çıkıyoruz. Bu anlamda Karadeniz turuna bir çok defa çıktım. Fatsalılarla da ikinci kez buluşuyorum” dedi.
Özgen Alış Veriş Merkezi sahiplerinden Mustafa Özgen program sonrası yaptığı açıklamada, “Lezzetin ustası Oktay kardeşimize teşekkür ediyoruz. Sağ olsun bizleri kırmadı. Fatsalı hemşerilerimiz adına kendisine teşekkür ediyoruz, sağolsun var olsun” dedi.okt12-6-2013okta12-6-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde