28 Nisan 2024

Emekli Hemşireden Karma Resim Sergisi

  • PDF

gul26-6-2013Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında 2. kişisel karma Resim Sergisini açan emekli Hemşire Gül Özyürek açtığı sergiye tüm Fatsalıları davet etti.

Lise yıllarında resim öğretmeninin karakalem üzerine çalışmalarını çok beğenmesi ile kendisinde istek  başladığını söyleyen Gül Özyürek yaptığı açıklamada; "Öğretmenim mutlaka güzel sanatlar akademisine gitmen gerekiyor demişti lakin hayat bizi başka yerlere sürükledi. Eşimin görevi nedeniyle değişik yerlerde kaldık, eşim asker emeklisi en son Ankara’da askeri gazinoda resim kursu olduğunu öğrendim, seneler sonra 2005 yılında resim yapmaya başladım. İlk gittiğimde resim öğretmeni çok beğendi yaptığım resimleri. Emekliğim sonrası memleketimiz olan Fatsa’nın Yeşilköy’ünde oturmaya başladık. Evimin üst katını atölye haline getirdim sırf kendim çalışıyorum, boş zamanımda resim yapmayı çok seviyorum. Eşim ve çocuklarım çok destek veriyorlar bana, bu zamana kadar yüzlerce resim yaptım ve hep hediye olarak dağıttım. Bu sergi benim ilk kişisel sergim. Ankara da gerçekleşen resim kurslarına senede 3 ay en fazla 4 ay gidiyorum. Son bir yıldır artık kursa gitmiyorum amatörce kendim bir şeyler yapmaya çalışıyorum" dedi.

Karma resim sergisi Çarşamba gününe kadar Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda kalacak. Beğenenler ise resimleri satın alabilecekler.gul-26-6-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde